Το PlayStation Store αλλάζει σύντομα και αφαιρεί αλλά και προσθέτει πολλά

Με το βλέμμα στο μέλλον

Μπορεί να προηγήθηκαν οι φήμες για την άμεση αλλαγή του PlayStation Store αλλά πλέον φαίνεται πως η αλλαγή γίνεται επίσημη καθώς η Sony φέρεται να έστειλε emails σε διάφορους χρήστες του PlayStation, επιβεβαιώνοντας πως το νέο store θα έρθει στις 21 με 26 Οκτωβρίου στο διαδίκτυο και στις 28 Οκτωβρίου στα κινητά. Όπως έχει αναφερθεί και στο πρόσφατο παρελθόν, το νέο store δεν θα διαθέτει λίστες με παιχνίδια για τα PS3, PS Vita και PSP. Επίσης, δεν θα μπορεί κάποιος να βρει εφαρμογές, themes και avatars γι’ αυτές τις πλατφόρμες καθώς και για το PS4.

Παιχνίδια του PS4 θα συνεχίσουν να περιλαμβάνονται στο νέο store και προφανώς μελλοντικά παιχνίδια για το PS5. Επίσης, η αλλαγή θα αφαιρέσει το χαρακτηριστικό της wishlist (προσοχή γιατί θα αφαιρεθούν όλα όσα έχετε ήδη στη λίστα) ενώ μένει να επιβεβαιωθεί αν θα προστεθεί νέο χαρακτηριστικό wishlist.

Κάθε μία από τις προαναφερθέντες κονσόλες (PS3, PS Vita και PSP) θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο που τις αφορά από το store των ίδιων κόνσολών και μόνο.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

Πηγή

 

More Stories
Επικές μάχες στο “ελληνικό” Rum Ram (Demo)