Το OnePlus 6 λαμβάνει Android 9 Pie

Το beta testing της έκδοσης 9 του Android έφτασε στο τέλος του και η OnePlus είναι έτοιμη να δώσει το τελικό προϊόν στους κατόχους του OnePlus 6.

Έρχεται με τη μορφή του Oxygen OS 9.0 και φέρνει πολλές βελτιώσεις και προσθήκες όπως την υιοθέτηση του UI του Android Pie αλλά και τα gestures της Google. Επιπλέον, το νέο χαρακτηριστικό Adaptive Battery δίνει το παρών, μαθαίνοντας πότε ο χρήστης χρησιμοποιεί την κάθε εφαρμογή και αποτρέποντας την να δημιουργεί drain στην μπαταρία όταν δεν την χρειάζεται. Η λειτουργία Do Note Disturb πλέον υποστηρίζει επιπρόσθετες ρυθμίσεις ενώ το Gaming Mode v3.0 μπορεί να δείχνει ειδοποιήσεις για μηνύματα και κλήσεις. Στην συγκεκριμένη έκδοση έχει προστεθεί και το security patch Σεπτεμβρίου 2018.

Το OxygenOS 9.0 για το OnePlus 6 -που έχει μέγεθος μεγαλύτερο του 1,5GB- έχει αρχίσει να δίνεται ανά στάδια, κάτι που σημαίνει ότι κάποιοι λίγοι χρήστες θα την λάβουν πρώτοι και αν δεν αναφέρουν bugs και πρροβλήματα, τότε το update θα δοθεί σε μεγαλύτερη κλίμακα τις επόμενες ημέρες.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Η Huawei ανακοίνωσε το MediaPad Μ5 Lite