Το Nokia 7.1 ανακοινώθηκε επίσημα και είναι ένα πολύ δυνατό mid ranger

Η HMD Global αποκάλυψε το νέο Nokia 7.1, μία συσκευή που εντυπωσιάζει για τα δεδομένα της mid range κατηγορίας στην οποία θα μπορούσαμε να το κατακάξουμε, ειδικά αν συνυπολογίσουμε το όμορφο design του και την καλή τιμή του.

Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από γυαλί (καλύπτει το 85% της συσκευής) εμπρός και πίσω και αλουμίνιο περιμετρικά με τα διαθέσιμα χρώματα είναι τα Gloss Midnight Blue και Gloss Steel.
Η οθόνη της συσκευής είναι στις 5,84 ίντσες με την ονομασία PureDisplay. Είναι ένα panel με notch το οποίο έχει ανάλυση 1080 x 2280p, προστατεύεται από Gorilla Glass 3 και ενσωματώνει υποστήριξη HDR10. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 636 με δύο διαθέσιμες χωρητικότητες, 3/32GB και 4/64GB. Αν δεν σας φτάνει ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος μπορείτε να τον επεκτείνετε μέσω καρτών mSD.

Στα της κάμερας, έχουμε δύο φακούς στο πίσω μέρος, με τον κύριο να είναι στα 12MP με διάφραγμα f/1.8 και ο δεύτερος που καλύπτει χρέη ασπρόμαυρου, είναι στα 5MP. Και οι δύο κάμερες έχουν οπτικά μέρη Zeiss με αρκετά software καλούδια όπως το “bothie” mode που επιτρέπει την καταγραφή βίντεο χρησιμοποιώντας τις πίσω κάμερες και την μπροστινή ταυτόχρονα! Η selfie είναι στα 8MP και υποστηρίζει ΑΙ face unlock. Kάτω ακριβώς από τις δύο κάμερες βρίσκεται και ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η μπαταρία του Nokia 7.1 είναι στα 3060mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης μέσω της θύρας USB Τype-C με την Nokia να υποστηρίζει ότι μπορεί να φορτίσει από το 0 έως το 50% σε μισή ώρα. Η συσκευή “τρέχει” Android 8.1 Oreo και θα πάρει αναβάθμιση σε 9.0 Pie τον Νοέμβριο. Η HMD Global έχει υποσχεθεί 2 χρόνια major αναβαθμίσεων και τρία χρόνια μηνιαία security patches.

Περιμένουμε να ξεκινήσει η διάθεση του στις 28 Οκτωβρίου ενώ οι προπαραγγελίες είναι ανοιχτές από σήμερα. Η έκδοση 3/32GB θα κοστίζει στην Ευρώπη 319 ευρώ με την μεγαλύτερη έκδοση να ανέρχεται στα 349 ευρώ.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Busted Movie Weekend: Enemy