Το Nioh 2 επιβεβαιώθηκε για τη συμμετοχή του στο Tokyo Game Show 2019

Ελπίζουμε να μάθουμε ημερομηνία κυκλοφορίας

Για το Nioh 2 της Team Ninja είχαμε να ακούσουμε νέα από την closed alpha που έγινε το Μάιο για το PS4, από εκεί και έπειτα υπήρχε μεγάλη ησυχία. Ευτυχώς ο creative director Tom Lee παρουσίασε μια ενημέρωση στο Blog του PlayStation και επιβεβαίωσε την παρουσία του στο Tokyo Game Show 2019.

Επίσης μας ανέφερε μερικά ακόμα πράγματα για τον τίτλο. Αν και οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν τον πρωταγωνιστή αυτή τη φορά, υπάρχει ένα backstory. Είστε ουσιαστικά από μια φυλής μισός άνθρωπος και μισός Yokai, και έτσι εξηγεί την ικανότητα να μετατραπείτε σε έναν δαίμονα που θα ταξιδέψει στην Ιαπωνία κατά τη διάρκεια της εποχής Sengoku. Ο Lee επίσης σημείωσε ότι περισσότεροι από 50.000 παίκτες συμμετείχαν στην closed alpha.

“Η συντριπτική πλειοψηφία των απόψεων ήταν πολύ θετική, λάβαμε πολλά σχόλια για να αναλύσουμε. Και από τότε, έχουμε δουλέψει σκληρά για να επεξεργαστούμε όλα αυτά τα δεδομένα και να κάνουμε τις απαραίτητες προσαρμογές για να δημιουργήσουμε μια ακόμα πιο εξαιρετική εμπειρία. Ευχαριστούμε και πάλι όλους όσοι συμμετείχαν στην alpha. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να μοιραστούμε την πρόοδο με εσάς παιδιά! “

Ακόμα μας ανέφερε ότι θα υπάρξει μια νέα επίδειξη στο Tokyo Game Show και ο Lee υποσχέθηκε ότι θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

Το Tokyo Game Show 2019 έχει προγραμματιστεί για τις 12 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Κωδικός 0451: Το έχετε δει, τι σημαίνει όμως;