Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

To Nintendo Switch σπάει άλλο ένα ρεκόρ στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

Ο Απρίλιος του 2022 θα χαρακτηριστεί ως ιστορικός μήνας για την Nintendo καθώς το Switch ξεπέρασε τις πωλήσεις του PS4 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Αυτή η είδηση ​​έρχεται μέσω του Mat Piscatella του  NPD , ο οποίος αναφέρει μηνιαίους αριθμούς πωλήσεων στις ΗΠΑ hardware, λογισμικού, αξεσουάρ και άλλων βιντεοπαιχνιδιών. Τα νέα αυτού του μήνα επίσης  περιλαμβάνουν μια συνολική μείωση στις πωλήσεις βιντεοπαιχνιδιών, κατά 8%, στα 4,3 δισεκατομμύρια δολάρια, σε σύγκριση με τον Απρίλιο του περασμένου έτους.

«Οι πωλήσεις του Nintendo Switch έχουν πλέον ξεπεράσει αυτές του PlayStation 4, καθιστώντας το την 4η κονσόλα με τις υψηλότερες πωλήσεις στην ιστορία των ΗΠΑ και την 6η  κονσόλα με τις υψηλότερες πωλήσεις συνολικά. Στην λίστα ακολουθεί μόνο το  PS2, Xbox 360 και Wii.”

Όπως μπορείτε να δείτε στο tweet του Piscatella παραπάνω, το Switch έσπασε νέο ρεκόρ τον περασμένο μήνα και λαμβάνοντας υπόψη ότι θα είναι ακόμα η κονσόλα της Nintendo για το άμεσο μέλλον  υπάρχει μια ευκαιρία να συνεχίσει να ανεβαίνει στη λίστα των κονσολών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Το Switch είχε επίσης τις υψηλότερες πωλήσεις από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα τόσο για τον Απρίλιο του 2022 όσο και για όλο το 2022.  Οι κονσόλες Xbox Series X/S κατέλαβαν τη δεύτερη θέση για τις ίδιες χρονικές περιόδους.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!