Δείτε εδώ το νέο μας Βίντεο: «Το πιο χρήσιμο αξεσουάρ του PS5»

Το νέο trailer του The Last of Us του HBO θα σας κάνει να το δείτε ξανά και ξανά

Το καλύτερο έως σήμερα!

Το HBO κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το The Last of Us, την επερχόμενη τηλεοπτική του σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο επιτυχημένο παιχνίδι της Naughty Dog και του PlayStation και φαίνεται εκπληκτικό!

Το πρώτο δείγμα που είδαμε απο τη σειρά κυκλοφόρησε τον Αύγουστο και σιγά σιγά το HBO αποκαλύπτει όλο και περισσότερα για το The Last of Us. Έχουμε δει τον Joel με τον Pedro Pascal και την Ellie με την Bella Ramsey σε προηγούμενα πλάνα αλλά το σημερινό τρέιλερ μας δίνει μια βαθύτερη οπτική μεταξύ τους. Και οι δύο συνεχίζουν να ενσαρκώνουν το πνεύμα των Joel και Ellie πολύ πιστά με βάση τα παιχνίδια. Δειτε λοιπόν τα νέα πλάνα στο νέο trailer παρακάτω:

Όπως μπορείτε να δείτε, το trailer περιλαμβάνει πολύ περισσότερο τους Joel και Ellie αλλά μας δίνει και μια νέα ματιά στους clickers και… όχι μόνο! Σε κάποιες σκηνές βλέπουμε μάλιστα και τον Troy Baker και την Ashley Johnson, οι οποίοι έδωσαν τη φωνή του Joel και της Ellie στα παιχνίδια. Την αναμένουμε λοιπόν να κάνει πρεμιέρα στις 15 Γενάρη στο HBO.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!