Το νέο καλώδιο της Anker έρχεται να ”χτυπήσει” την Apple.

Όσο η Apple αρνείται πεισματικά να χαμηλώσει τις τιμές της στα περιφερειακά προϊόντα της  η Anker έρχεται να δώσει πιο οικονομικές λύσεις στους καταναλωτές μέσω του καλωδίου φόρτισης PowerLine II από USB-C σε Lightning.

Το καλώδιο φόρτισης της Apple κοστίζει 19$ ενώ την έκδοση του Anker μπορεί να την βρει κανείς στα 16$ περίπου. Μέσω του twitter η Anker μας ενημερώνει πως με την αγορά του νέου καλωδίου, ο καταναλωτής έχει 20% έκπτωση σε αγορά ενός φορτιστή.

Τα καλώδια της Apple, τα οποία προμηθευόμαστε μαζί με κάποια συσκευή iPhone ή iPad  συνήθως φθείρονται εύκολα. Έτσι, είναι δύσκολο για κάποιον να ξαναγοράσει ένα καλώδιο που λίγο πολύ θα υποστεί την ίδια μοίρα με το προηγούμενο.

Με γνώμονα αυτό η προσφορά της Anker μοιάζει συναρπαστική. Το νέο της καλώδιο έχει πιστοποίηση MFI και εγγυάται διάρκεια ζωής 12.000 έτη. Είναι επίσης λευκό όπως το τυποποιημένο καλώδιο που παρέχει η Apple, καθιστώντας δύσκολο να διακρίνεις την διαφορά τους. Η εγγύηση διάρκειας ζωής όπως επισημαίνει η Anker για τον καταναλωτή σημαίνει πως θα είναι το τελευταίο καλώδιο που θα χρειαστεί να αγοράσετε και πως σύμφωνα με εσωτερικούς ελέγχους τα καλώδια PowerLine II είναι 12 φορές πιο ανθεκτικά από τα άλλα καλώδια.

Το νέο καλώδιο μπορείτε να το παραγγείλετε τώρα και αναμένεται να σας σταλθεί γύρω στις 20 Φεβρουαρίου. Υποστηρίζει τα iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus και iPhone8.

 Πόσο συμφέρουσα σας φαίνεται αυτή η προσφορά; Πιστεύετε πως η Apple θα κατεβάσει τις τιμές τις στα περιφερειακά προϊόντα της αν η Anker  χαμηλώσει τις πωλήσεις της; Γράψτε μας την άποψη σας στα σχόλια.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Το software του Note 7 θα βρίσκεται πλέον στην σειρά Galaxy S7