Το νέο God of War ετοιμάζεται πυρετωδώς από την Santa Monica

Και κάπως έτσι ξεκινάει η αναμονή...

Το God of War υπήρξε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της γενιάς που διανύουμε και όπως είναι φυσικό η Sony Interactive Entertainment παρέα με την Santa Monica Studio έχουν ήδη αρχίσει την παραγώγη του sequel.

Η narrative animator, Kim Newman, που εργάζεται για την Santa Monica πόσταρε μια φωτογραφία στο Twitter βάζοντας φωτιά στους φανατικούς υποστηρικτές του τίτλου. Σε αυτή βλέπουμε την Kim να έχει φορεμένη την πασίγνωστη στολή που φοράει κάποιος για να πάρει μέρος σε motion capture λέγοντας χαρακτηριστικά: “Νιώθω πολύ όμορφα που ξαναφοράω την στολή μου”! Από το tweet δεν θα μπορούσε να λείπει και το tag στην Santa Monica Studio που δίνει άλλη βαρύτητα στο post.

Αν και δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση σχετικά με την ανάπτυξη του νέου τίτλου νομίζω ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι δύσκολα η Santa Monica Studio θα ασχολείται με κάτι άλλο εκτός από το νέο God of War. Επιπλέον, πριν λίγους μήνες η εταιρία έψαχνε, μέσω αγγελίας, κάποιον senior combat designer ο οποίος θα πρέπει να έχει πολύ καλή γνώση του προηγούμενου τίτλου God of War και των μηχανισμών μάχης του καθώς και έναν Facial Blend Shape Character Artist με γνώσεις πάνω σε επόμενης γενιάς συστήματα. Συνήθως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά αλλά δεν περιμένω να δούμε το νέο God of War ως launch τίτλο του PlayStation 5.

Τι περιμένετε να δείτε στο νέο God of War; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

Πηγή

More Stories
Η Bethesda παρουσίασε το Elder Scrolls Legends