Το νέο Assassin’s Creed θα μας μεταφέρει στις Σταυροφορίες και την Κέρκυρα (φήμη)

Όχι δεν είναι σαν το πρωταπριλιάτικο!

Το τελευταίο διάστημα φουντώνουν οι φήμες για το επόμενο Assassin’s Creed όπου σύμφωνα με έναν Γάλλο YouTuber, ονόματι Jonathan, ο οποίος είχε και αρκετές πληροφορίες για το Assassin’s Creed Valhalla πολύ καιρό πριν κυκλοφορήσει, αναφέρει ότι το επόμενο Assassin’s Creed θα μας μεταφέρει στην Τρίτη Σταυροφορία (χρονολογίες 1191-1199) ακολουθώντας τη ζωή του Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου.

Πιθανές πόλεις που θα επισκεφθούμε φέρονται οι Άκρα, Κέρκυρα, Ντουμπρόβνικ, Βιέννη, Κολωνία και Παρίσι ενώ όσον αφορά χώρες φημολογούνται ότι θα περιλαμβάνονται οι Γαλλία και Γερμανία.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η πιθανολόγηση για επανεμφάνιση ως χαρακτήρα (όχι βασικού) του μέντορα Altair στο νέο Assassin’s Creed ενώ η προσωρινή κωδική ονομασία του φέρεται να είναι Assassin’s Creed Tournament (κακή, ξέρω) ενώ ως έτος κυκλοφορίας αναφέρεται το 2022.

Λάβετε όλα αυτά με ιδιαίτερη επιφύλαξη καθώς μπορεί και να μην ισχύει τίποτα. Έχει ενδιαφέρον πάντως να ρίξετε μια εκτενέστερη μια ματιά στις όποιες λεπτομέρειες αναγράφονται στο Reddit. Σίγουρα πάντως δεν είναι σαν το πρωταπριλιάτικό μας άρθρο για αφιέρωση του Assassin’s Creed στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Νέο Deal μεταξύ της Moon Studios και της Private Division