Το «μυστικό» στούντιο της Sony στο San Diego εργάζεται σε μεγάλα «ήδη γνωστά franchises»

Κάτι που παραπέμπει σε Uncharted

Το first party στούντιο της Sony στο San Diego μπορεί να μην είναι τόσο μυστικό όσον αφορά την ύπαρξή του αλλά κυρίως όσον αφορά το τομέα ενασχόλησής τους. Σύμφωνα λοιπόν με το προφίλ του πρώην αφεντικού του studio, Michale Mumbauer, στο LinkedIn η ενασχόληση αφορά σε «ήδη υπάρχοντα franchises». Το project στο οποίο εργάζεται η ομάδα πιθανολογείται ότι είναι ένα AAA (μεγάλο παιχνίδι δηλαδή) action-adventure τίτλο που κάνει χρήση «ιδιόκτητης» μηχανής γραφικών/τεχνολογίας. Πιο ειδικά, «η ομάδα δημιουργήθηκε για να επεκτείνει τα ήδη υπάρχοντα franchises και να δημιουργήσει νέες ιστορίες για την επόμενη γενιά των gamers».

Η αλήθεια είναι πως όλα οδηγούν σε ένα νέο Uncharted παρόλο που δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη επίσημο, με τον τίτλο να στοχεύει προφανώς στο PlayStation 5, να είναι στον κόσμο του Uncharted και του Nathan Drake χωρίς απαραίτητα να είναι αυτός ο πρωταγωνιστής όμως.

Είτε αφορά λοιπόν το Uncharted είτε κάποιο άλλο high profile franchise στο οποίο δουλεύει το στούντιο στο San Diego, αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε και επίσημα τη συμβολή του στο PlayStation 5 με τους τίτλους που θα φέρει στα χέρια μας.

Επίσης, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Fallout 76: Νέο trailer που σας παρουσιάζει το νέο “Αμερικάνικο Όνειρο”