Το Multiplayer παιχνίδι της Naughty Dog θα είναι μια κινηματογραφική εμπειρία μεταξύ των παικτών

Τι στο καλό μας μαγειρεύει η Naughty Dog κανένας δεν ξέρει. Με τον ερχομό του The Last of Us Part II όλοι περιμέναμε πως κάποια στιγμή θα έρχονταν και το Multiplayer κομμάτι σε κυκλοφορία. Όμως έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από την κυκλοφορία του τίτλου και δεν έχουμε ακούσει κανένα νεότερο για το Multiplayer.

Στην πραγματικότητα ακόμη στρατολογεί άτομα η Naughty Dog για το Standalone Multiplayer και ίσως κάνουμε πολύ καιρό να το δούμε. Oι θέσεις εργασίας όπως έγιναν γνωστές μέσα από το Twitter περιλαμβάνουν τα πάντα και υπάρχει και θέση και economy designer που προφανώς θα επιμεληθεί το σύστημα οικονομίας στο Multiplayer κομμάτι. Αυτό επίσης υποδηλώνει πως θα υπάρχουν και τακτικές ενημερώσεις . Όμως το σχόλιο που έκανε ο βοηθός σκηνοθέτη Vinit Agarwal έχει τραβήξει την προσοχή μας.

Χαρακτηριστικά είπε. Κάντε αίτηση εάν θέλετε να συμμετάσχετε σε αυτή την κινηματογραφική εμπειρία μεταξύ των παικτών.

 

Η πρόταση όπως καταλαβαίνεται είναι διατυπωμένη ώστε να εκφράζει για το τι μας έχει δείξει το Studio στο τομέα της αφήγησης σε όλα της τα παιχνίδια.

Τώρα αν διερωτάσθε πως θα λειτουργεί όλο αυτό το περιβάλλον μας κάνει να ξύνουμε το κεφάλι μας. Μένει να δούμε πως θα είναι ο Multiplayer ο τίτλος και ας ελπίσουμε επειδή η Naughty Dog δεν κάνει μισοτελειωμένες δουλειές ας ελπίσουμε πως θα αξίζει τον κόπο.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!