Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Η Naugthy Dog Σοκάρει και Εντυπώσεις από Hellblade ΙΙ | Game Recap #166»

Το Jujutsu Kaisen 0 έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους

Alexa play “Lost in Paradise”

Το παγκόσμιου φήμης anime Jujutsu Kaisen, έρχεται στην Ελλάδα με την ταινία Jujutsu Kaisen 0 και θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 23 Φεβρουαρίου με ελληνικούς υπότιτλους, από την Crunchyroll και την Piece of Magic Entertainment.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στην Ιαπωνία και σε αίθουσες κινηματογράφων παγκοσμίως, εισπράττοντας μεγάλα έσοδα.

Δείτε εδώ το επίσημο ελληνικό trailer:

Λίγα λόγια για την υπόθεση:
Σο Jujutsu Kaisen 0 ακολουθεί την ιστορία του Γιούτα Οκκότσου, ενός μαθητή  γυμνασίου που υποφέρει από μια κατάρα από την αείμνηστη φίλη του. Έτσι, θα γνωρίσει τον Satoru Gojo, έναν μάγο που τον γράφει σε ένα νέο σχολείο για να μάθει Jujutsu τέχνες, όπου θα τον βοηθήσουν να απελευθερωθεί από τις κατάρες.
Όταν ήταν ακόμη παιδιά, η Ρίκα Οτιμότο πέθανε σε ένα τροχαίο δυστύχημα μπροστά στα μάτια του πολύ κοντινού της φίλου, Γιόφτα Οκκότσου. “Είναι μία υπόσχεση. Όταν μεγαλώσουμε, θα παντρευτούμε.” Η Ρίκα έγινε ένα καταραμένο πνεύμα, και ο Γιόφτα λαχταρούσε το θάνατο του, αφού υπέφερε από την κατάρα της. Σκοπός του Γιόφτα Οκκότσου, είναι να σπάσει την κατάρα της αγαπημένης φίλης του.
To Jujutsu Kaisen 0, είναι το prequel του manga και σε αυτό δούλεψε το MAPPA στούντιο.

Διεθνής Τίτλος: Jujutsu Kaisen 0
Χώρα Προέλευσης: Ιαπωνία
Είδος: Anime
Διάρκεια: 105 λεπτά
Η ταινία θα προβληθεί με ελληνικούς υπότιτλους από τις 23 Φεβρουαρίου στους  κινηματογράφους από τις Crunchyroll και Piece of Magic Entertainment.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!