Το Judgement ίσως δεν κυκλοφορήσει στην Ευρώπη λόγω…μαφίας και ναρκωτικών

Το Judgement, γνωστό στην Ιαπωνία και ως Judge Eyes, είναι ένα καινούργιο IP από την SEGA και τους δημιουργούς του Yakuza, το οποίο μας βάζει στον ρόλο ενός ντετέκτιβ και θα εξερευνήσουμε διάφορες σκηνές εγκλήματος, προκειμένου να ανακαλύψουμε μια σκευωρία ανάμεσα σε μέλη της Μαφίας και όχι μόνο.

Ωστόσο, από ότι φαίνεται, μάλλον δεν θα χαρούμε αυτό το πόνημα. Τουλάχιστον για τώρα. Και όλα αυτά, εξαιτίας ενός πραγματικού εγκλήματος και μιας πραγματικής σύλληψης. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός Pierre Taki, ο οποίος έχει έναν ρόλο στο παιχνίδι, έχοντας δανείσει τόσο την φωνή του, όσο και την εξωτερική του εμφάνιση για τον σκοπό αυτό, συνελήφθη από την Αστυνομία, καθώς είχε στην κατοχή του μεγάλη ποσότητα κοκαίνης, που από ότι φαίνεται, συνδέεται και με την μαφία.


Τα ναρκωτικά στην Ιαπωνία, είναι μια μεγάλη υπόθεση, αφού φανταστείτε ότι απλά για μαριχουάνα, η οποία σε μερικές χώρες by the way, είναι νόμιμη (Γιουχου!), μπορείς να φας μέχρι και 5 χρόνια. Φανταστείτε για την κοκαϊνη τι γίνεται. Τέλος πάντων, η SEGA αποφάσισε να αποσύρει το Judgement τόσο από τα retail όσο και τα digital καταστήματα, μέχρι νεωτέρας, ενώ ταυτόχρονα, με αυτό το τρόπο, μπαίνει σε προβλήματα και η κυκλοφορία του παιχνιδιού εδώ σε εμάς στην Ευρώπη και υπάρχουν συζητήσεις για το τι θα γίνει, χωρίς να έχει παρθεί ακόμα κάποια απόφαση.

Το τι “μέλλον γενέσθαι” για το Judgement δεν ξέρουμε. Πάντως, η SEGA θα μπορούσε απλά να κάνει ένα re-cast τον ρόλο και όλα θα είναι μια χαρά.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Power Rangers: Η επίσημη αφίσα της ταινίας είναι γεγονός!