Το iPad mini 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει με μικρές αλλαγές στο design αλλά με χαμηλότερο κόστος.

Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές αλλά και γενικότερες φήμες που προέρχονται από το Ιαπωνικό καταναλωτικό κοινό, το iPad mini 5 θα είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το iPad mini 4. Με βάση παλαιότερα  δεδομένα που κυκλοφορούν κατά καιρούς υποστηρίζεται πως  το νέο iPad mini θα απευθύνεται σε ένα ευρύτερο τμήμα αγοράς αφού αναμένεται να έχει χαμηλότερο κόστος.

Διατηρώντας τον ίδιο εξωτερικό σχεδιασμό και τις ίδιες διαστάσεις, εικάζεται πως θα κρατήσει τον Lighting connector, το Touch ID και τις ίδιες διαστάσεις της υποδοχής ακουστικών (στα 3,5 mm).  Το μικρόφωνο θα μετακινηθεί στο κέντρο.

Το iPad mini 4 κυκλοφόρησε το 2015, ενώ εξακολουθεί να πωλείται μέχρι και σήμερα στα 400$ (128 GB) περιέχοντας επεξεργαστή A8.

Στο εσωτερικό του νέου iPad mini αναμένεται αναβάθμιση επεξεργαστή A10 αν και δεν είναι σαφές πως αυτή η εκδοχή είναι πιο ισχυρή παραλλαγή του A10X που χρησιμοποιείται στο iPad Pro 2017.

Ωστόσο, αναμένουμε για τις επίσημες ανακοινώσεις της Apple.

Θα θέλατε να δείτε μια φθηνότερη παραλλαγή του iPad mini 4 ή μια νέα τεχνολογία στα iPad mini; Πείτε μας τις σκέψεις σας στα σχόλια.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

 

More Stories
Dragon Ball Xenoverse: All Super Attacks (Video)