Το Hunter x Hunter κάνει την εμφάνισή του στο Netflix

To Hunter x Hunter μπορεί να διακόπηκε, αλλά το franchise συνεχίζει να κάνει κινήσεις ακόμη και τώρα. Το anime λοιπόν πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του σε ένα από τα μεγαλύτερα online streaming sites. Ο λόγος φυσικά γίνεται για την γνωστή σε όλους μας πλατφόρμα του Netflix.

Σήμερα, το Netflix ανακοίνωσε τον κατάλογο των τίτλων που θα κυκλοφορήσουν το Μάρτιο του 2019. Πρόκειται λοιπόν να εισαχθεί το Hunter x Hunter στις 8 Μαρτίου. Μακάρι να γίνει η προσθήκη και στο Ελληνικό Netflix αμέσως ή έστω και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το Hunter x Hunter κάνει την εμφάνισή του στο Netflix. Το anime είναι ήδη διαθέσιμο σε άλλες υπηρεσίες streaming όπως το Hulu, Crunchyroll, VRV, Viz και πολλά άλλα.

Κατά την κυκλοφορία του, οι seasons 1-3 θα τοποθετηθούν στο Netflix. Ακόμα όμως, δεν υπάρχει επιβεβαίωση σχετικά με το ποιες ακόμα σειρές anime θα εισαχθούν στην πλατφόρμα του Netflix.

Μετά από την εισαγωγή του Seven Deadly Sins ήταν ο καιρός για το Netflix να αρχίσει σιγά σιγά να εισάγει όλο και περισσότερα ΑΑΑ animes. Τώρα που “έσπασε” και η συνεργασία με την Disney – Marvel, το Netflix ίσως να αρχίσει να δίνει σημασία σε περισσότερα animes.

Ποια η άποψή σας για την εισαγωγή του Hunter x Hunter στο Netflix; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
To χειριστήριο του Xbox One μπορεί να συνδεθεί σαν Steam Controller