Το HBO Max ετοιμάζει σειρά βασισμένη στο σύμπαν του Harry Potter

Το project είναι σε πολύ πρώιμα επίπεδα

Πριν λίγο το ξένο ειδησεογραφικό δίκτυο Variety, μοιράστηκε αποκλειστικές πληροφορίες, που θέλουν το HBO Max να ετοιμάζει σειρά που θα τοποθετείτε στο σύμπαν από την σειρά βιβλίων του Harry Potter.

Να λοιπόν κάτι το οποίο όλοι είχαμε σκεφτεί, αλλά κανείς δεν περίμενε πως θα ερχόταν τόσο άμεσα. Μετά από την ανακοίνωση του RPG Hogwarts Legacy οι φανς του σύμπαντος που δημιούργησε η J.K. Rowling θα έχουν ακόμη έναν λόγο για να επισκευάσουν τα ραβδιά τους και να προετοιμάσουν τα ξόρκια τους, μίας και από ότι όλα δείχνουν η νέα δεκαετία θα βομβαρδιστεί από μάγους σε κινηματογράφο, τηλεόραση αλλά και στα video games.

Βέβαια το τοπίο είναι ακόμα αρκετά θολό καθώς καμία πληροφορία σχετικά με τους showrunners ή τους συντελεστές της σειράς δεν είναι διαθέσιμη, μιας και το Variety δεν κάνει κάτι περισσότερο από το να επιβεβαιώνει τις φήμες όπου εδώ και πολύ καιρό οργιάζανε.

Δεδομένου του πολύ επιτυχημένου brand το οποίο κατέχει το εν λόγο franchise αλλά και το γιγαντιαίο fanbase του, η επιτυχία της επερχόμενης σειράς είναι δεδομένη, άσχετο αν δεν υπάρχει καμία πληροφορία γύρω από αυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε τα παρακάτω social media της ιστοσελίδας μας

 

More Stories
Nintendo Switch: H πιο γρήγορη σε πωλήσεις κονσόλα για τους πρώτους 12 μήνες στις ΗΠΑ