Δείτε εδώ το νέο μας Βίντεο: «Το πιο χρήσιμο αξεσουάρ του PS5»

Το Gotham Knights θα τρέχει στα 30fps και μάθαμε το λόγο!

Πολλοί έχουν επικρίνει την εκτεταμένη περίοδο εκδόσεων cross-gen παιχνιδιών (συμπεριλαμβανομένου κι εμάς εδώ στο Busted και τις εκπομπές μας Game Recap)  αλλά σιγά σιγά αρχίζουμε να βλέπουμε περισσότερους αποκλειστικούς τίτλους νέας γενιάς. Το Gotham Knights είναι ένα τέτοιο παιχνίδι αφού αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει και στα PS4/Xbox One, η Warner Bros Montreal όμως τελικά απέσυρε την έκδοση τελευταίας γενιάς για να πραγματοποιήσει το όραμά της. Δυστυχώς, αυτή το όραμα περιορίζεται στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο και στα PS5/Xbox Series X.

Μετά από έντονες εικασίες σχετικά με το θέμα, η παραγωγός Fleur Marty επιβεβαίωσε στο Discord ότι δεν θα υπάρχει επιλογή απόδοσης στο επερχόμενο παιχνίδι. «Λόγω των τύπων χαρακτηριστικών που έχουμε στο παιχνίδι μας, όπως η παροχή μιας πλήρως αδέσμευτης εμπειρίας συνεργασίας στον εξαιρετικά λεπτομερή ανοιχτό κόσμο μας, δεν είναι τόσο απλό όσο η μείωση της ανάλυσης και η λήψη υψηλότερων καρέ ανά δευτερόλεπτο», έγραψε. . “Για αυτόν τον λόγο, το παιχνίδι μας δεν έχει επιλογή εναλλαγής απόδοσης/ποιότητας και θα τρέχει στα 30 fps στις κονσόλες.”

Προφανώς, δεν είμαστε προγραμματιστές, επομένως δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε πλήρως τις προκλήσεις που εμπλέκονται εδώ αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι τα 60fps έχουν γίνει σχεδόν στάνταρ στις κονσόλες αυτής της γενιάς και είναι πραγματικά σπάνιο να μην αποτελεί επιλογή. Ας ελπίσουμε ότι είναι κάτι που ο προγραμματιστής μπορεί να εξετάσει μετά την κυκλοφορία και να δοθεί η επιλογή για 60fps, κάτι που προσωπικά πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα συμβεί!

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!