Το Google Stadia θα απαιτεί σύνδεση 25Mbps για να μας προσφέρει ανάλυση 1080p και 60fps

Βασικά όπως βλέπουμε τις τελευταίες μέρες υπάρχει ένας καταιγισμός ειδήσεων για την Cloud gaming πλατφόρμα της Google με την ελληνική ονομασία Stadia. Εμείς εδώ μέσα από το Busted προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις από την νέα gaming πλατφόρμα. Φυσικά η Google ποντάρει πολλά όπως καταλαβαίνουμε όλοι στην ταχύτητα των συνδέσεων μιας και εκεί θα βασίζεται και η ποιότητα γραφικών που θα βλέπουμε στον υπολογιστή μας ή στο tablet ή στην τηλεόραση.

Μιλώντας στο Kotaku ο Phil Harrison επιβεβαίωσε πως θα χρειαστεί μια σύνδεση των 25Mbps ώστε να είμαστε σε θέση το παιχνίδι να τρέχει στην ανάλυση των 1080p και με 60fps. Φυσικά για όσους ζητούν την ανάλυση 4κ εκεί θα απαιτηθεί η σύνδεση των 30Mbps. Χαρακτηριστικά είπε πως γίνονται συνεχώς βελτιώσεις και υπάρχουν καινοτόμες λύσεις στο θέμα της συμπίεσης των δεδομένων αλλά τόνισε πως αν το bandwidth είναι χαμηλό τότε και η ανάλυση θα είναι χαμηλότερη.

Το Google Stadia θα λανσαριστεί μέσα στο 2019 στις αγορές των ΗΠΑ, Καναδά και Ηνωμένου Βασιλείου. Ήδη το Doom Eternal έχει ανακοινωθεί για το φιλόδοξο Project του Αμερικανικού κολοσσού.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Το Silent Hills επιθυμεί να επαναφέρει τον αυθεντικό τρόμο