Δείτε εδώ το νέο Βίντεο: Η εμπειρία και τα παιχνίδια του νέου PlayStation Plus (Extra/Premium)

To God of War βρίσκεται ακόμη σε τροχιά κυκλοφορίας για τον Νοέμβριο

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Bloomberg

Ο δημοσιογράφος του Bloomberg, Jason Schreier, καθησύχασε τους θαυμαστές του God of War ότι η συνέχεια του νέου τίτλου του Ragnarok βρίσκεται ακόμη σε καλό δρόμο για να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Σε μια ανάρτηση στο ResetEra , λέει ότι το παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει ακόμα τον Νοέμβριο ” και ότι η ομάδα πίσω από αυτό είναι “αρκετά ενθουσιασμένη”. 

Αφού μίλησε με πηγές, ο Schreier εξηγεί: “Μπορώ να πω οριστικά ότι είχε προγραμματιστεί μια ανακοίνωση ημερομηνίας κυκλοφορίας/προπαραγγελίας για χθες. Έγινε όπως φαίνεται  κάποια αλλαγή πλάνων την περασμένη εβδομάδα. Δεν ξέρω γιατί.” Προφανώς, οι εικασίες δείχνουν ότι η καθυστέρηση οφείλεται στην πρόσφατη απόφαση Roe v Wade στις ΗΠΑ. Η Sony έχει καθυστερήσει τις ανακοινώσεις και τα συμβάντα της στο παρελθόν λόγω πραγματικών γεγονότων, με την πρώτη της παρουσίαση του PS5 το 2020 να καθυστερεί λόγω των διαμαρτυριών του Black Lives Matter εκείνη την εποχή.

Ως ένας από τους πιο αξιόπιστους δημοσιογράφους στον κλάδο, η ανάρτηση του Schreier θα είναι ευπρόσδεκτη για τους fans που περιμένουν το God of War Ragnarok.