Το Galaxy Z Fold3 δεν θα έχει υποδοχή για S-Pen

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από την Νότια Κορέα και το NaverNews, το νέο foldable της Samsung, Galaxy Z Fold3, θα υποστηρίζει το S-Pen αλλά δεν θα έχει υποδοχή για ενσωμάτωση μέσα στο “σώμα” όπως γίνεται στη Note σειρά.

Το πρόβλημα που παρουσιάζεται είναι κατασκευαστικό με τη συσκευή να μην έχει αρκετό χώρο για να δεχθεί το πενάκι. Μάλιστα, αυτό το report συμφωνεί με κάποιες πρόσφατες αναφορές που θέλουν το νέο αναδιπλούμενο smartphone των Κορεατών να είναι συνολικά πιο ελαφρύ και πιο λεπτό από τον προκάτοχό του. Έτσι θυσιάζεται ο διαθέσιμος χώρος που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί με ένα bult-in S-Pen.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να υποστηριχθεί το S-Pen από την Samsung με τον ίδιο τρόπο που γίνεται και στο Galaxy S21 Ultra δηλαδή αγοράζοντας το ξεχωριστά και τοποθετώντας το σε ειδικά σχεδιασμένες θήκες.

Το Galaxy Z Fold3 αναμένεται να ανακοινωθεί μαζί με το Galaxy Z Flip2 και το Galaxy S21 FE με τις επίσημες ανακοινώσεις να γίνονται κάποια στιγμή ανάμεσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

 

Επίσης, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

Πηγή

More Stories
H φθηνή έκδοση του Xbox One και τα tweet του Spencer