Το Galaxy Fold χαλάει σε λιγότερα διπλώματα από όσα ισχυρίζεται η Samsung

Η Samsung ισχυρίζεται ότι το περίφημο Galaxy Fold μπορεί να αντέξει περισσότερα από 200.000 διπλώματα, κάτι που μεταφράζεται σε περίπου 5 χρόνια χρήσης. Δυστυχώς για την Samsung, το CNET αποφάσισε να ελέγξει το κατά πόσο ισχύουν αυτοί οι ισχυρισμοί των Κορεατών και έκανε livestream την διαδικασία χρησιμοποιώντας ένα αυτόματο μηχάνημα που διπλώνει και ξεδιπλώνει το τηλέφωνο.

Ολόκληρο το stream είναι πολλές ώρες αλλά το κανάλι έβγαλε και μία πιο σύντομη έκδοση του την οποία μπορείτε να το δείτε στο βίντεο στο τέλος του άρθρου. Το Galaxy Fold χάλασε λίγο μετά τα 120.000 διπλώματα. Στην πράξη αυτό σημαίνει περίπου τρία χρόνια χρήσης (εκτιμώμενος χρόνος).

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, η ζημιά στην μονάδα δοκιμής του CNET είναι ακόμα μεγαλύτερη αν αναλογιστούμε ότι στα 119.000 διπλώματα, η μισή οθόνη απλά έσβησε και ο μεντεσές παρουσίασε φθορές. Η άλλη μισή οθόνη λειτουργούσε κανονικά αλλά γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η συσκευή ήταν πρακτικά άχρηστη. Στις 120.000 ολόκληρη η οθόνη “πέθανε”.

Η Samsung δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα επί του θέματος.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

 

Πηγή

More Stories
Οι Pokemon Gold και Silver σε κουτάκι για το 3DS