Το Fortnite το «ρούφηξε» η μαύρη τρύπα

Το Big Bang του Fortnite lol

Οι Epic Games φαίνεται να είναι «μανούλα» για την προώθηση της επόμενης σεζόν του δημοφιλούς παιχνιδιού Fortnite. Χθες το πρωί, οι ρουκέτες πετούσαν στον χάρτη και στη συνέχεια με ένα μετεωρίτη βάλθηκαν να καταστρέψουν τον κόσμο του παιχνιδιού. Το γεγονός έστειλε σε κάθε παίκτη τον ουρανό και έπειτα εμφανίστηκε μια μαύρη τρύπα, που κατανάλωνε ολόκληρο το παιχνίδι. Τώρα, όταν προσπαθείτε να παίξετε Fortnite, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Save the World ή το Creative, αλλά όταν επιλέγετε το Battle Royale από το μενού, σας λέει ότι έχει συμβεί ένα τεχνικό σφάλμα.

Μπορείτε να δείτε τι συνέβη ακριβώς πριν από την εμφάνιση της μαύρης τρύπας μέσα από ένα κλιπ από το streamer Dr. Lupo.

Αν μπείτε στο παιχνίδι και φτάσετε στο σημείο που η οθόνη εμφανίζει την μαύρη τρύπα έχετε μία μόνο επιλογή την έξοδο. Ωστόσο, πολλοί παίκτες επέλεξαν να παρακολουθήσουν τη μαύρη τρύπα. Σε μια στιγμή, ο φωτισμός της οθόνης αλλάζει για να αποκαλύψει αριθμούς, αλλά δεν συμβαίνει τίποτα άλλο.

Επίσης ο λογαριασμός του Fortnite στο Twitter έχει διαγράψει όλα τα tweets εκτός από τα πιο πρόσφατα του, τα οποία είναι απλώς ένα live stream της τρέχουσας κατάστασης του παιχνιδιού, και ο λογαριασμός του Fortnite έχει φτάσει πάνω από 100.000 θεατές, καθώς η κοινότητα προσπαθεί να μάθει τι θα ακολουθήσει. Επιπλέον, καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας, το Fortnite υπήρξε το κορυφαίο θέμα στο Twitter.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την τρέχουσα κατάσταση του Fortnite ελέγχοντας τον λογαριασμό στο Twitch (εδώ).

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Οι πρώτες εικόνες από τη νέα ταινία Hitman