Δείτε εδώ το νέο μας Βίντεο: «Το πιο χρήσιμο αξεσουάρ του PS5»
evil west
evil west

Το Evil West έρχεται και θα τρελάνει κόσμο! (Βίντεο)

Έτσι όπως φαίνεται...

Το Evil West είναι ένα 3rd person action shooter που αναπτύχθηκε από την Flying Wild Hog, γνωστή για τα Trek to Yomi και Shadow Warrior 3 και θα εκδοθεί από την Focus Entertainment. Το παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου 2022 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One και PC.

Στο Evil West λοιπόν αναλαμβάνουμε τον έλεγχο του Jesse Rentier, ενός κυνηγού βαμπίρ. Ο Jesse είναι εξοπλισμένος με κάθε είδους όπλα,. από πυροβόλα (πιστόλι, τουφέκι), φλογοβόλο μέχρι ένα γάντι που μπορεί να συσσωρεύσει ηλεκτρική ενέργεια και μάχη σώμα με σώμα ενώ μπορεί να παιχτεί και co-op. Όλα αυτά σε σκηνικά άγριας δύσης με τον καουμπόι Jesse να φαίνεται ο κλασσικός badass χαρακτήρα που δεν θα αφήσει κανένα βαμπίρ όρθιο. Επίσης, τα γραφικά του τίτλου, για τα δεδομένα παραγωγής του δείχνουν εξαιρετικά και γενικά ότι βίντεο έχουμε δει έως σήμερα μας έχει δώσει την εντύπωση ότι όντως θα αποτελεί μία ευχάριστη έκπληξη και θα τρελάνει κόσμο. Μπορεί να πέσουμε έξω; Είναι μια πιθανότητα καθώς όπως είναι λογικό θα έχουμε ολοκληρωμένη άποψη μόλις παίξουμε τον τίτλο.

Η επίσημη περιγραφή του παιχνιδιού αναφέρει:

Το κακό δεν κοιμάται ποτέ… αλλά αιμορραγεί.

Μια σκοτεινή απειλή μαστίζει τα αμερικανικά σύνορα. Ως ένας από τους τελευταίους πράκτορες σε ένα άκρως απόρρητο ινστιτούτο κυνηγιού βαμπίρ, είστε η τελική γραμμή μεταξύ της ανθρωπότητας και ενός βαθιά ριζωμένου τρόμου που τώρα αναδύεται από τις σκιές. Ήρθε η ώρα να γίνετε ο υπερήρωας της Άγριας Δύσης, εξαλείψτε την απειλή των βαμπίρ και σώστε τις Ηνωμένες Πολιτείες!

Με εκρηκτικές μάχες, εξαπολύστε την κόλαση με τα πυροβόλα όπλα, το γάντι με αστραπή και τα gadget σας. Σκοτώστε αιμοδιψή τέρατα με στυλ ως μοναχικός κυνηγός ή σε συνεργασία με έναν φίλο. Εξερευνήστε και πολεμήστε σε μια εκστρατεία που βασίζεται στην αφήγηση ενώ αναβαθμίζετε τα όπλα και τα εργαλεία κυνηγιού σας. Ξεκλειδώστε νέα προνόμια για να εξελίξετε τη δεξιοτεχνία σας στο να σκοτώνουν τέρατα, δημιουργώντας το δικό σας στυλ παιχνιδιού για να νικήσετε τις υπερφυσικές ορδές.

• Πολεμήστε μόνοι ή με έναν φίλο
• Μύθοι και θρύλοι που επαναλαμβάνονται σε ένα στυλιζαρισμένο, παράξενο σύμπαν της άγριας δύσης
• Εξέλιξη με προνόμια, αναβαθμίσιμα όπλα και εργαλεία
• Εξερευνήστε και πολεμήστε με γνώμονα την ιστορία για να σώσετε την Αμερική

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!