Το επόμενο παιχνίδι της Rocksteady θα αφορά την Suicide Squad;

Μια διαρροή που προέρχεται από το πασίγνωστο site ResetEra θέλει την Warner Bros να στέλνει εσωτερικό email στους συνεργάτες της με θέμα τα επόμενα παιχνίδια της εταιρίας, συμπεριλαμβανομένου και αυτού που ετοιμάζει η Rocksteady.

Σύμφωνα με αυτό η Warner Bros αναπτύσσει ήδη έναν νέο τίτλο για τον Batman αλλά αυτό που προξενεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η αναφορά σε έναν νέο Multiplayer τίτλο ο οποίος θα αποκαλυφθεί στην Ε3 και θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020.

Σύμφωνα με την διαρροή ο τίτλος θα είναι Online/Multiplayer παιχνίδι στο οποίο η ιστορία θα έχει και διαφορετικά τέλη ανάλογα με τις επιλογές του παίκτη. Επίσης, το mail κάνει λόγο για hub που θα βρίσκεται μέσα στην πόλη για να μαζεύονται οι παίκτες και να ξεκινούν παρέα κάποιο Raid. Τέλος, ως βασικό gameplay μηχανισμό ο τίτλος θα έχει το ομαδικό παιχνίδι και όπως είναι φυσικό το loot.

Αν και δεν έχουμε κάποια βάσιμη πηγή για το ότι πρόκειται για την είσοδο της Suicide Squad στο χώρο του gaming o πασίγνωστος πλέον editor του Kotaku, Jason Schreier, αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη διαρροή φωτογραφίζοντάς την. Μένει να δούμε αν η συγκεκριμένη φήμη θα επαληθευτεί και θα δούμε την Rocksteady να δοκιμάζει τις δυνάμεις της και σε έναν Online/Multiplayer τίτλο.

Πως θα σας φαινόταν ένα παιχνίδι με θέμα την Suicide Squad; Θα θέλατε να δείτε κάτι άλλο από την Rocksteady; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!