Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

Το επόμενο παιχνίδι της Bluepoint Games θα είναι μια “αναγέννηση” ενός παλιού τίτλου

Γνωρίζουμε ότι η Bluepoint Games εργάζεται πυρετωδώς σε ακόμη μια αναβίωση παλιού τίτλου στις σημερινές κονσόλες. Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμη και σήμερα είναι ποιος θα είναι αυτός ο τίτλος. Όλοι ελπίζουμε το Demon Soul’s να είναι η επιλογή της εταιρίας αλλά μέχρι να μάθουμε περισσότερα ο technical director της Bluepoint, Peter Dalton, θέλησε να μας δώσει κάποιες πληροφορίες για το επόμενο project.

Σύμφωνα με τον Dalton λοιπόν:

Το Shadow of the Colossus δεν το θεωρούμε remaster αλλά το βλέπουμε σαν remake για τις σημερινές κονσόλες λόγω της πολυπλοκότητας του project. (…) Έτσι προχωράμε και για το επόμενο project μας, θέλουμε να “αναγεννήσουμε” τον τίτλο και να ξεπεράσει τα όσα καταφέραμε στο Shadow of the Colossus.

Να πούμε εδώ ότι η Bluepoint Games θεωρείται μια από τις καλύτερες εταιρίες, αν όχι η καλύτερη, στην δημιουργία remasters ή remakes παιχνιδιών δίνοντας τα διαπιστευτήρια της με τίτλους όπως το Shadow of the Colossus, Uncharted: The Nathan Drake Collection και Gravity Rush Remastered.

Πολλοί πιστεύουν ότι ο τίτλος στον οποίο αναφέρεται ο Dalton είναι το remake του exclusive για το PlayStation 3 τίτλο της From Software, Demon Soul’s. Οι servers του παιχνιδιού έχουν κλείσει εδώ και αρκετό καιρό και οι fans ζητούν επίμονα την επιστροφή του τίτλου για τις νέες κονσόλες. Αν και ο Hidetaka Miyazaki, της From Software, έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να ασχοληθεί με το Demon Soul’s αυτό δεν σημαίνει ότι μια εταιρία σαν την Bluepoint δεν μπορεί να αναλάβει το remake του τίτλου. Οι δεσμοί που υπάρχουν μεταξύ Sony και Bluepoint ίσως έχουν οδηγήσει σε αυτή την κατεύθυνση ή η εταιρία απλά αναπτύσσει κάποιον άλλο τίτλο. Όπως και να’χει περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι μας επιφυλλάσει αυτό το ταλαντούχο studio.

Ποιο παιχνίδι θα θέλατε να δείτε από την Bluepoint Games; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!