Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Το Elder Scrolls: Blades έρχεται για να σημάνει την εξέλιξη των Mobile games

Μετά την επιτυχία του Fallout Shelter, η Bethesda επιθυμεί να συνεχίσει την τύχη της στα mobile games. Το The Elder Scrolls: Blades πρόκειται για ένα First-Person RPG. Θα διαθέτει procedurally generated dungeons. Οι επιθέσεις θα είναι βασισμένες σε melee attacks αλλά και ranged. Θα υπάρχει character creation με leveling system. Το παιχνίδι ακόμα διαθέτει TownBuilding mode με το οποίο θα μπορείτε να χτίσετε την δική σας πόλη στα μέτρα σας, να κάνετε level up τα κτίρια αλλά και να διακοσμήσετε.

Online vendors typically sell modafinil pills that contain between 100mg and 200mg of the active ingredient. Clinical trials show modafinil as a safe and effective nootropic drug if taken within. Modafinil Buy or Modafinil For Sale There are several vendors that come up when searching Modafinil Buy or Modafinil For Sale. However, based on our comprehensive research the go-to Modafinil vendor is Modafinil XL

Το παιχνίδι θα μπορείτε να το παίξετε ακόμα και σε portrait mode στα smartphones ώστε να δίνεται η δυνατότητα να το χειριστείτε με το ένα χέρι. Θα κυκλοφορήσει ως free-to-play κοντά στο φθινόπωρο, ενώ θα υποστηρίζει και cross-platform ανάμεσα σε Android, iOS, PC, PlayStation 4, Xbox One και VR.

Ποια η άποψή σας για το  The Elder Scrolls: Blades; Πιστεύετε πως θα φέρει την επανάσταση στα Mobile games;

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!