Το Elden Ring δεν θα παρουσιαστεί στη Gamescom 2019

Έστω λίγα δευτερόλεπτα παρακαλώ

Το επερχόμενο Elden Ring της FromSoftware είναι ένα παιχνίδι που, οι περισσότεροι τουλάχιστον, δηλώνουμε πολύ ενθουσιασμένοι. Αυτο γιατί όχι μόνο γιατί εμπλέκεται η FromSoftware (Dark Souls series, Sekiro), αλλά γιατί η  FromSoftware συνεργάζεται με τον George RR Martin (συγγραφέας των βιβλίων Game of thrones).

Με την E3 2019 που ολοκληρώθηκε πριν από ένα μήνα, η επόμενη μεγάλη διοργάνωση των παιχνιδιών είναι η Gamescom στην Κολωνία της Γερμανίας. Αυτή θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 24 Αυγούστου 2019. Η BandaiNamco αποκάλυψε πρόσφατα την πλήρη λίστα των παιχνιδιών που θα είναι παρών στο περίπτερο τους επιβεβαιώνοντας δυστυχώς την απουσία του Elden Ring. Αυτό, φυσικά, έχει ένα νόημα, αφού το Elden Ring μόλις ανακοινώθηκε και δεν έχουμε δει ακόμα ούτε ένα δευτερόλεπτο παιχνιδιού, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι αρκετά έτοιμο και δεν υπάρχει κάτι Playable για το κοινό.

Όσο για το τι θα παρουσιάσει αργότερα η Bandai Namco, στο Supermassive Games, το οποίο ξεκινάει μετά το τέλος της Gamescom, στις 30 Αυγούστου 2019: Τα Dragon Ball Z: Kakarot, Code Vein, One Piece: Pirate Warriors 4, One Punch Man: A Hero Nobody Knows και το Disney Tsum Tsum θα έχουν την τιμητική τους. Για να δούμε!

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Έρχεται το campaign του ODST στο TMCC