Το Diablo Ιmmortal είναι πολύ κοντά στην κυκλοφορία του

Όσο αρνητικός χαμός να έχει γίνει με την ανακοίνωση για τον ερχομό του Diablo στα κινητά τηλέφωνα σίγουρα πολλοί το περιμένουν. Οπως αποδεικνύεται, ίσως να μην χρειαστεί να περιμένετε πάρα πολύ. Σύμφωνα με τον οικονομικό διευθυντή της NetEase, Yang Zhaoxuan, το Diablo immortal είναι πολύ κοντά στην κυκλοφορία του. Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2019.

Τα νέα έρχονται μέσω της δημοσίευσης του Bloomberg το οποίο παρακολούθησε μια τηλεδιάσκεψη με οικονομικούς αναλυτές για την κινεζική εταιρεία ανάπτυξης NetEase Inc. όπου μίλησαν  για τα θέματα που τρέχουν με τον οικονομικό διευθυντή της NetEase Yang Zhaoxuan. Συζήτησαν σχετικά με το εάν επηρεαστούν από τα πρόσφατα κινήματα της Κίνας να καθυστερήσουν την έναρξη των παιχνιδιών σύμφωνα με τη βιομηχανική νομοθεσία.

Ο Zhaoxuan έδειξε ένα γρήγορο χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία του Diablo Immortal. Σύμφωνα με τον CFO NetEase, το παιχνίδι είναι “λίγο πολύ έτοιμο” να ξεκινήσει και έχει οριστεί για ημερομηνία κυκλοφορίας του 2019 χωρίς να προβεί σε βαθύτερες λεπτομέρειες και τόνισε ότι θα ενθάρρυνε την αγορά να κατευθύνει τις ερωτήσεις τους απευθείας στο Activision Blizzard.

Το Diablo Immortal μπορεί να είναι μια σημαντική κυκλοφορία για διαφορετικούς λόγους. Από τη μία πλευρά αποκαλύφθηκε τον Νοέμβριο του 2018, οπότε φαίνεται ότι οι developers  είτε έσπευσαν να αναπτύξουν κατευθείαν το παιχνίδι είτε το είχαν αναπτύξει ως επί το πλείστον μέχρι την ανακοίνωση αυτή. Από την άλλη πλευρά, η Activision Blizzard βιώνει κάποια αρνητικα σχόλια χάρη των μαζικών απολύσεων των εργαζομένων και τις ανησυχίες όσον αφορά την αμοιβή του CEO της Activision Blizzard Bobby Kotick. Επίσης υπήρξε κάποια εικασία ότι όλα τα ”μεγάλα games” (ανεξάρτητα από το αν θεωρείτε ή όχι το Diablo Immortal ένα “μεγαλο game”) θα έχουν επηρεαστεί οι ημερομηνίες κυκλοφορίας τούς.

Τι πιστεύεται πως θα γίνει με την κυκλοφορία του diablo immortal; περιμένουμε τα σχόλια σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

More Stories
Νέα gameplay trailers και πληροφορίες για το Destiny 2