Το Devil May Cry 5 θα τρέχει στα 60fps σε όλες τις κονσόλες.

Ένα από τα παιχνίδια που περιμένουμε πως και πως να πιάσουμε στα χέρια μας είναι το Devil May Cry 5, η επιστροφή του cult franchise στις ρίζες του, με τους Dante & Nero, να “ακονίζουν” για ακόμη μια φορά τα ξίφη τους και να σκοτώνουν δαίμονες, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Νέες πληροφορίες είδαν το φως για το παιχνίδι και εμείς έχουμε καθήκον να σας τις παρουσιάσουμε.

Το highlight όλων των πληροφοριών που μάθαμε, είναι ότι το DMC 5 θα τρέχει στα 60fps σε όλες τις κονσόλες, όπου θα κυκλοφορήσει, και πως ο στόχος του πονήματος και των developers του είναι ο φώτο-ρεαλισμός. Για να το πετύχουν αυτό, δεν περνάνε από 3D scanner μόνο ανθρώπους αλλά και τον ρουχισμό που θα έχουμε στο παιχνίδι. Επίσης, δεν θα ήταν καλό να κάνουμε skip τα cutscenes του παιχνιδιού, αφού έτσι θα χαλούσε η εμπειρία που δημιουργεί το παιχνίδι.


Επίσης, μάθαμε μερικές πληροφορίες και για τους χαρακτήρες του παιχνιδιού. Οι developers χρειαζόντουσαν έναν πολύ δυνατό Nero και έτσι τοποθέτησαν τα γεγονότα του νέου Devil May Cry, μερικά χρόνια μετά το DMC 4. Ακόμα, ο Dante, που τον είδαμε έτσι τρελαμένο και με ένα νέο look στο trailer του πονήματος, έχει λόγο που έχει γίνει έτσι, χωρίς ωστόσο να μάθουμε περισσότερα. H Nico, η κοπέλα που είδαμε στο trailer, έχει μια παράξενη σχέση με τα tatoo της ενώ μάθαμε ότι ο τρίτος χαρακτήρας που βλέπουμε στο κύριο poster του παιχνιδιού (δείτε την πάνω εικόνα στον τίτλο του άρθρου), είναι και αυτός playable. Τέλος, για να κλείσουμε το άρθρο, θα έχουμε εναλλαγή μελωδιών στο combat gameplay, ανάλογα με τα combo που κάνουμε, ενώ επιπρόσθετα, το παιχνίδι θα είναι playable στην Gamescom και εννοείται θα μάθουμε περισσότερα για τον κόσμο του.

To Devil May Cry 5 έρχεται στις αρχές του 2019 για τα PS4, Xbox One & PC.

Εσείς τι περιμένετε να δείτε από το Devil May Cry 5; Πείτε μας την άποψη σας στα σχόλια. 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Η δυναμική έναρξη της Square Enix με gameplay βίντεο από το Shadow of the Tomb Raider