Το Deus Ex βρίσκεται ακόμη στο ραντάρ του Eidos Montreal

Μετά την κυκλοφορία του Deux Ex: Mankind Divided, το οποίο έλαβε σχετικά ”χλιαρές” κριτικές και δεν δημιούργησε τις εντυπώσεις που περίμενε η Eidos Montreal, πολλοί αναρωτήθηκαν για το μέλλον της σειράς (δείτε επίσης το σχετικό review του Busted εδώ). Μάλιστα, το κλίμα αβεβαιότητας έγινε πιο δυνατό, καθώς η Square Enix με ανακοίνωση της δήλωσε ότι το franchise θα παραμείνει στο ”πάγο”, προκειμένου η εταιρεία να επικεντρωθεί σε άλλα projects.

Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο επικεφαλής του studio, David Anfossi, ηρέμησε τα πνεύματα, σημειώνοντας ότι η Eidos Montreal δεν έχει καμία πρόθεση στο να εγκαταλείψει την σειρά του Deus Ex. Δείτε τις δηλώσεις του παρακάτω:

” Το Deus Ex είναι το brand του στούντιο. Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι με αυτό το franchise, αλλά ξέρετε δεν μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Έχουμε το Shadow of the Tomb Raider, η συνεργασία μας με τη Crystal Dynamics για το The Avengers είναι σε εξέλιξη και ένα τρίτο παιχνίδι βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης. Το πρόγραμμα μας είναι γεμάτο όπως καταλαβαίνετε”.

Το τρίτο παιχνίδι που αναφέρει είναι αγνώστου ταυτότητας, αλλά οι φήμες δίνουν και παίρνουν για μια συνεργασία μεταξύ της Eidos Montreal, της Square Enix και της Marvel για κάποιο Guardians Of The Galaxy. Προς το παρών, το μεγαλύτερο βάρος του studio πέφτει στην ανάπτυξη και κυκλοφορία του νέου Shadow Of The Tomb Raider.

Ποια η άποψη σας για το Deus Ex; Τι περιμένετε να δείτε από το Eidos Montreal studio; Αφήστε τις εντυπώσεις σας κάτω στα σχόλια.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

More Stories
Στις 23 Ιουλίου το event για τα first party παιχνίδια του Xbox Series X