Το Destiny 2 δεν αποδίδει τα αναμενόμενα, σύμφωνα με την Activision

Το Destiny 2 έκανε αρκετό ντόρο, αλλά έφερε επίσης και ένα αμφιλεγόμενο δίλημμα: να φέρει νέους παίκτες στο franchise του, ενώ παράλληλα θα διατηρήσει το fanbase του (βλέπε Forsaken). Στην αρχή υπήρξε η εντύπωση μιας υποσχόμενης αρχής από την πλευρά του παιχνιδιού αλλά και των fans, όμως τα τωρινά κέρδη της Activision μαρτυρούν το αντίθετο.

Επάνω στο θέμα των κερδών/εσόδων, η Activision απάντησε, επισημαίνοντας ότι ορισμένα από τα franchises της, στη συγκεκριμένη περίπτωση το Destiny, δεν αποδίδουν στους απαραίτητους ρυθμούς. Η εταιρεία στη συνέχεια, υποσχέθηκε στους επενδυτές την δημιουργία νέων μεθόδων για έσοδα, σε συνδυασμό με τη διαρκή τροφοδότηση περιεχομένου στην gaming αγορά, με στόχο την εξάλειψη των παραπάνω ζητημάτων. Ο τρόπος με τον οποίο θα επηρεαστεί το παιχνίδι παραμένει ακόμη προς συζήτηση, καθώς είναι σαφές ότι η Activision πρέπει να κάνει κάποιες αλλαγές, προκειμένου να δελεάσει καλύτερα τους επενδυτές.

Το παραπάνω σενάριο βέβαια δεν αποτελεί ξαφνική είδηση, ​​δεδομένου ότι η Activision δίνει στους παίκτες του PC την ευκαιρία να έχουν το παιχνίδι δωρεάν, δίνοντας και στους υπόλοιπο κοινό επιπλέον κίνητρα για να δοκιμάσουν το παιχνίδι (δωρεάν διάθεση στο PlayStation Plus).

Ας ελπίσουμε ότι η Bungie θα δώσει έμφαση στο feedback του ίδιου του fanbase της, πριν κάνει οποιαδήποτε μεγάλη απόφαση.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Η Sony κυκλοφορεί την έκδοση ενός πιο ήσυχου PS4 Pro στην αγορά μέσω του Red Dead Redemption 2 Bundle