Το Death Stranding πρόκειται να σας “πάρει το μυαλό”

Πάνε τρία χρόνια από τότε που μας αποκαλύφθηκε το Death Stranding, και η ανυπομονησία των gamers απλά είναι πολύ μεγάλη. Ο Hideo Kojima έχοντας επιλέξει να μας δείξει απειροελάχιστα πράγματα, έχει καταφέρει να κάνει τεράστιο το hype του κοινού.

Πριν λίγες μέρες ο Jordan Vogt-Roberts συναντήθηκε με τον Hideo Kojima και είχε τη δυνατότητα να παίξει το Death Stranding. Για όσους δεν το γνωρίζετε ο Jordan Vogt-Roberts είναι ο σκηνοθέτης της Metal Gear ταινίας. Ο οποίος έμεινε έκπληκτος με το επερχόμενο παιχνίδι.

Ο ίδιος δήλωσε με ένα post στο Twitter:

“Ο Hideo Kojima μου επέτρεψε να παίξω το Death Stranding. O κόσμος του αγγίζει ένα άλλο επίπεδο τελειότητας. Είναι σα να παίρνεις μια δόση αγνού Kojima και Shinkawa. Θυμάστε όταν το Fury Road σας άφησε έκπληκτους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μετά σας άφησε να αναρωτιέστε πώς είναι δυνατόν να υπάρχει αυτό το θαύμα; ΔΕΝ. ΕΙΣΤΕ. ΕΤΟΙΜΟΙ.”

Το Death Stranding βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το Playstation 4 και απλά αναμένουμε από μέρα σε μέρα για κάποια ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του.

Ποια η άποψή σας για το επερχόμενο Death Stranding; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Πληροφορίες για το The Surge της Deck 13