Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Για όσους περιμένουν ΜΕΓΑΛΑ αποκλειστικά στο PS5 | Game Recap #154»
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Το Cyberpunk 2077 επανακυκλοφορεί σε Game of the Year Edition

Game of the Year παντού

Το Cyberpunk 2077 και ενώ έχει ανακοινωθεί το sequel του, θα επανακυκλοφορήσει με έκδοση Game of the Year, όπως επιβεβαίωσε η CD Projekt Red.

Όπως θα περίμενε κανείς, αυτό το πακέτο θα περιλαμβάνει την επέκταση Phantom Liberty που θα έρθει το επόμενο έτος καθώς και όλες τις άλλες δωρεάν ενημερώσεις που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής.

Η ανακοίνωση του πακέτου Game of the Year Edition του Cyberpunk 2077 έχει προκαλέσει ορισμένα σχόλια λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση του παιχνιδιού τη χρονιά που κυκλοφόρησε αν και η επωνυμία “GOTY Edition” έχει πλέον τόσο υπερβολική χρήση που δεν θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη.

«Είναι η φυσική τάξη των πραγμάτων», είπε ο πρόεδρος της CD Projekt Red, Adam Kiciński (ευχαριστώ, Stockwatch). «Το ίδιο συνέβη και με το Witcher, το οποίο, μετά τις δύο επεκτάσεις, κυκλοφόρησε τελικά ως έκδοση Game of the Year και κυκλοφορεί έτσι στην αγορά από τότε. Το ίδιο λοιπόν ήταν αναμενόμενο να γίνει και σε αυτή την περίπτωση.»

Το expansion του Phantom Liberty, το οποίο θα παρακάμψει τις κονσόλες τελευταίας γενιάς και θα κυκλοφορήσει μόνο σε PC, PlayStation 5 και Xbox Series X/S, δηλώνει ότι η επερχόμενη έκδοση Cyberpunk 2077 Game of the Year Edition θα περιοριστεί και σε αυτές τις πλατφόρμες.

Η επέκταση πρόκειται να μεταφέρει τους παίκτες σε μια «ολοκαίνουργια συνοικία» της Night City για μια νέα ιστορία που περιγράφεται ως «κατασκοπευτικό θρίλερ».

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!