Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Το co-op του Halo Infinite δεν θα κυκλοφορήσει το Μάιο όπως σχεδιαζόταν

Το στούντιο χρειάζεται περισσότερο χρόνο

Το Halo Infinite το παίξαμε στο τέλος του προηγούμενου έτους και η αλήθεια είναι ότι μας άρεσε πολύ, με το στούντιο ανάπτυξης 343 Industries να δείχνει πως είναι πλέον στο σωστό δρόμο σχετικά με το franchise. Παρόλα αυτά το Multillayer κομμάτι και το Campaign του Halo Infinite μπορεί να τα έχουμε δει αλλά λείπουν λείπουν κάποια σημαντικά κομμάτια (Forge, Co-op), που το στούντιο είχε υποσχεθεί ότι θα προστεθούν σύντομα και συγκεκριμένα στη αρχή της 2ης σεζόν αλλά φαίνεται ότι αυτή στιγμή θα καθυστερήσει κι άλλο.

Η 343 Industries αναφέρει ότι ειδικά η λειτουργία του co-op, η οποία θεωρώ μεταξύ μας είναι και η πιο αναμενόμενη τόσο για online τεσσάρων παικτών όσο για και split screen σε όλες τις κονσόλες Xbox, χρειάζεται περισσότερο χρόνο και δεν θα είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου που ήταν προγραμματισμένο αρχικά αλλά στοχεύουν για τα μέσα της 2ης σεζόν. Επίσης ο στόχος του Forge είναι να το υποδεχθούμε με την 3η σεζόν ενώ όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η 343 Industries απόλυτη προτεραιότητα είναι να διασφαλιστούν οι ομαλές συνθήκες εργασίας των εργαζομενων χωρίς να ασκηθούν πιέσεις ή υπερωρίες και πως να διαφωνήσεις με ένα τέτοιο επιχείρημα.

Ας έρθουν λοιπόν όταν είναι απολύτως έτοιμα καθώς πιστεύω αυτοί που είναι να ασχοληθούν θα ασχοληθούν ανεξάρτητου χρόνου παράδοσης όσο και μπορεί να απογοητευτούν ελαφρώς από την παρούσα είδηση.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

[πηγή-halowaypoint.com]