Δείτε εδώ το νέο επεισόδιο Gaming Αμαρτίες #4 στο κανάλι μας στο YouTube

Το Battlefield V μας πηγαίνει στα Ελληνοαλβανικά σύνορα

Ο νέος χάρτης "Marita" έρχεται σε λίγες εβδομάδες

Μετά την μάχη της Κρήτης, το Battlefield V συνεχίζει να δείχνει ενδιαφέρον στις Ελληνικές μάχες κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Με τον επερχόμενο χάρτη, Marita, ο πόλεμος μεταφέρεται στα βουνά της Πίνδου. Πρόκειται για έναν πιο μικρό χάρτη, καθώς θα λαμβάνει χώρα σε ένα ορεινό χωριό, κι έτσι η παρουσία οχημάτων θα είναι μικρή πέραν των βασικών. Η τοποθέτησή του σε πλαγιά, υπόσχεται τεράστιες ευκαιρίες για κάθετο παιχνίδι λόγω των υψωμάτων, οπότε οι καλοί snipers θα… χαρούν ιδιαίτερα με τα νέα.

Η κυκλοφορία του χάρτη υπάγεται στο Chapter 4: Defying The Odds, που ξεκινά στις 27 Ιουνίου, ενώ ο χάρτης αναμένεται μέσα στον Ιούλιο. Εντός του Ιουνίου, περιμένουμε τον χάρτη Al Sundan και νέα όπλα, και τον Αύγουστο αναμένονται 2 νέοι χάρτεςProvence και Lofoten Islands — όπως και αύξηση του maximum rank από 50 σε 500, ώστε το grinding να μην τελειώνει ποτέ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το Battlefield V είναι πλέον μέρος των υπηρεσιών EA Access για Xbox One και Origin Access για PC, και πως η EA Access θα κάνει την εμφάνισή της στο PlayStation 4 σύντομα.

Εσείς πως βλέπετε τις επερχόμενες προσθήκες για το Battlefield V; Παίζετε, κι αν όχι, τα νέα σας σπρώχνουν προς μια δοκιμή;

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!