Το Assassin’s Creed Valhalla θα τρέχει σε 4K/60fps στις νέες κονσόλες!

Παρά τις προσπάθειες της Microsoft να μας πείσει για το αντίθετο

Πριν λίγες μέρες μια ανάρτηση από επίσημο λογαριασμό του Xbox, έβαλε φωτιά στα πηγαδάκια του twitter, καθώς ισχυρίστηκε πως η νέα κονσόλα θα είναι η μοναδική της επόμενης γενιάς που θα μπορεί να τρέξει το Assassin’s Creed Valhalla σε με 60fps.

Η σχετική ανάρτηση προκάλεσε αναταραχή και προβληματισμό για το αν τελικά το PS5 θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του εξαιρετικά αναμενόμενου τίτλου της Ubisoft.

Τη φωτιά έσβησε τελικά η ίδια η Ubisoft, μιας και επιβεβαίωσε πως και οι δύο κονσόλες μπορούν να σηκώσουν με άνεση στις πλάτες τους το Valhalla. Η συγκεκριμένη ανάρτηση  δεν ήταν μια φτηνή λασπολογία της Microsoft προς την SONY, αλλά όλο το… beef δημιουργήθηκε από ένα τυπογραφικό λάθος της Ubisoft, στο οποίο, αντί να γράψει πως το PS5 μπορεί να τρέξει σε 4K με 60fps, έγραψε πως το PS5 μπορεί να τρέξει το παιχνίδι σε και 60fps, δίνοντας έτσι την εντύπωση πως μπορεί να κάνει ή το ένα ή το άλλο.

Βλακώδεις λόγοι που όμως μπορούν να σταθούν αρκετοί για να διατηρηθεί ο πόλεμος για την επικράτηση της νέας γενιάς κονσολών.

Το Assassin’s Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για PS4, Xbox One, Series X|S, PC και Stadia, ενώ δύο μέρες αργότερα θα είναι διαθέσιμο για τα PS5!

Μέχρι τότε, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

Πηγή

More Stories
Νέες πληροφορίες για το Season Pass του Dark Souls III