Το Assassin’s Creed Valhalla θα διαθέτει «ραπ μάχες» με προσβολές

aka flyting

Ακούγεται περίεργο; Ναι. Είναι πρωτότυπο; Όχι. Το Assassin’s Creed Valhalla θα διαθέτει «ραπ μάχες» με προσβολές που θα εκτοξεύονται εκατέρωθεν και νικήτρια θα είναι η πλευρά που «τάπωσε» την άλλη. Που το έχουμε ξαναδεί; Όσοι έχετε παίξει το Secret of Monkey Island θα σας έρθει κατευθείαν η φημισμένη ξιφομαχία με προσβολές όπως και μένα.

Στο Twitter λοιπόν, ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού, Ashraf Ismael, αποκάλυψε ότι το παιχνίδι θα διαθέτει το χαρακτηριστικό flyting. Ένα χαρακτηριστικό που βασίζεται στην ιστορία, σύμφωνα με τον Ismael. Οι Βίκινγκς και οι Αγγλοσάξονες πρόσβαλαν ρυθμικά ο ένας τον άλλον με το κοινό να ζητωκραυγάζει και με συνοδεία κατανάλωσης μπόλικου υδρόμελου εκατέρωθεν. Μάλιστα αναφέρεται ότι ο Odin κατέστρεψε τον Thor σε μία αντίστοιχη «ραπ μάχη» μια φορά.

Στα του παιχνιδιού, θα μας δίνεται η δυνατότητα να επιλέγουμε την απάντηση που θεωρούμε ότι είναι η σωστή προσβολή και έτσι θα καταφέρνουμε να βγούμε νικητές σε αυτό το mini game που θα περιλαμβάνεται στο Assassin’s Creed Valhalla.

Πως σας φαίνεται αυτή η προσθήκη; Τι βρίσκετε ενδιαφέρουσα;

Το Assassin’s Creed Valhalla αναμένεται στο τέλος του έτους για κονσόλες τωρινής και επόμενης γενιάς.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Το πρώτο gameplay trailer του Daymare: 1998