Το Apple iOS 13 έρχεται στις 19 Σεπτεμβρίου και τα iPadOS και iOS 13.1 στις 30 Σεπτεμβρίου

Η εκδήλωση της Apple έχει τελειώσει και μας έφερε μια δέσμη νέων συσκευών με τρία iPhones, ένα νέο ρολόι και ένα νέο iPad. Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο δεν είχαμε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τις επικείμενες ενημερώσεις λογισμικού iOS και MacOS.
Ο ενημερωμένος ιστότοπος της Apple περιέχει τις πληροφορίες που λείπουν. Το Apple iOS 13 έρχεται σε όλα τα συμβατά iPhones στις 19 Σεπτεμβρίου. Το νέο iPad OS θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα συμβατά iPad στις 30 Σεπτεμβρίου.


Στη συνέχεια, υπάρχουν οι ειδήσεις σχετικά με την ενημέρωση iOS 13.1, η οποία βρίσκεται ήδη στα τελικά στάδια της δοκιμής beta. Η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει σε όλα τα συμβατά iPhones, συμπεριλαμβανομένης της σειράς 11, στις 30 Σεπτεμβρίου .
Το iOS 13.1 της Apple θα ενεργοποιήσει τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματος χώρου για το AirDrop στα τρία iPhone 11, χάρη σε ένα νέο τσιπ Apple U1 που διαθέτουν οι νέες συσκευές. Αυτό δεν ειπώθηκε λεπτομερώς κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, αλλά, παρ ‘όλα αυτά ο ιστότοπος μας δίνει τις σχετικές πληροφορίες.


Τέλος, όλα τα Apple iPhone 11s υποστηρίζουν Audio Sharing όπου θα μπορείτε να συνδέσετε δύο AirPods ή Beats Headphones σε ένα τηλέφωνο. Αλλά αυτή η ιδιαιτερότητα έρχεται αργότερα αυτό το έτος και δεν είναι μέρος των εκδόσεων iOS 13 ή 13.1.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

Πηγή

More Stories
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το demo του beyond