Το Apex Legends ξεπέρασε τους 25 εκατομμύρια παίκτες μέσα σε μια εβδομάδα

Από το πουθενά το Apex Legends έχει σάρωσε τη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών σαν καταιγίδα. Με σχεδόν κανένα μάρκετινγκ και καμία διαφημιστική εκστρατεία, το νέο free to play  Battle Royale της Respawn Entertainment έχει φτάσει σε εντυπωσιακούς αριθμούς. Την περασμένη εβδομάδα, ανακοινώθηκε ότι το Apex Legends είχε φτάσει τους 10 εκατομμύρια παίκτες σε μόλις 72 ώρες από την κυκλοφορία του. Τώρα, το παιχνίδι έχει ξεπεράσει τους 25 εκατομμύρια παίκτες μέσα σε μια εβδομάδα από την κυκλοφορία του.

Ένα post από τον Vince Zampella διευθύνοντα σύμβουλο της Respawn Entertainment στον επίσημο λογαριασμό  της EA ανακοίνωσε αυτόν τον εντυπωσιακό αριθμό και επικέντρωσε την ευχαριστία στην κοινότητα για την υποστήριξη λέγοντας

We’re also thrilled to announce that since last Monday, more than 25 million players have jumped into the game, and over the weekend we had well over 2 million concurrent players at our peak. Like I said earlier, what a week!

Ένας χρήστης του Twitter ζήτησε επίσης από τον Zampella να του πει πόσοι είναι οι ταυτόχρονοι παίκτες ο οποίος απάντησε “Πάνω από 2 εκατομμύρια”

 

Το Apex Legends έχει επίσης μια εκδήλωση Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου για τους “ερωτευμένους gamers”.

Μια κοινή σκέψη στο μυαλό πολλών είναι αν θα φτάσει στους αριθμούς Fortnite μιας και σε τόσο μικρο διάστημα έχει φτάσει τα 10 εκατομμύρια. Εσείς το δοκιμάσατε; Πιστεύετε θα κάνει καινούργια ρεκόρ στον online κόσμο των battle royales; Περιμένουμε την άποψη σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Το Death Stranding θα κυκλοφορήσει και στο PC σύμφωνα με Ιταλό leaker