Το Ace Combat 7 δε φαίνεται να έχει PS4 Pro ή Xbox One X Support

Σύμφωνα με κάποιες παρατηρήσεις που έκαναν ορισμένοι χρήστες το Ace Combat 7: Skies Unknown δε φαίνεται να φέρει ουσιαστική υποστήριξη για το PS4 Pro ή το Xbox One X. To παιχνίδι στις βασικές κονσόλες PS4 και Xbox One έχει ξεκλειδωμένο Framerate και πολύ απλά στις αναβαθμισμένες κονσόλες εκμεταλλεύεται απλά την ισχύ τους  ώστε να έχουμε 60fps σταθερά. Κοινώς δεν φαίνεται να υπάρχει (σύμφωνα με τους χρήστες πάντα) κάποια έξτρα εκμετάlλευση του δυνατότερου Hardware. Ένα στοιχείο που δίνει βάση σε αυτούς τους ισχυρισμούς είναι ότι δεν αναγράφεται (πλέον) η ένδειξη Xbox One X Enhanced στο Windows Store ενώ υποτίθεται ότι θα κυκλοφορoύσε με 4κ/HDR. Ένας άλλος χρήστης στο Resetera υπολόγισε το Pixel Count σε ένα screenshot από την έκδοση του Xbox One X και έγραψε ότι έχουμε Native ανάλυση 1920×1080.

Πάντως ειδικά για το Xbox One για περιορισμένο χρονικό διάστημα όποιος προπαραγγείλει ή αγοράσει το Ace Combat 7: Skies Unknown θα λάβει δωρεάν το Ace Combat 6: Fires of Liberation μιας και προστέθηκε πρόσφατα στη λίστα με τα Backwards Compatible παιχνίδια.

Εσείς τι λέτε; Θα έχουμε κάποια έκπληξη στο Launch ή όντως οι βελτιώσεις είναι απλά το αυξημένο Framerate; Μπορούσαν οι κονσόλες να είχαν καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό; Αλλάζει η γνώμη σας για το Ace Combat 7: Skies Unknown ;

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Mario Kart 8 + Δωρεάν παιχνίδι της επιλογής μας, WiiU – 48,90€