Το 18,4 ιντσών Samsung Galaxy View εμφανίζεται σε press renders

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για πολύ μεγάλα tablets και σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που μας κατακλίζουν φήμες για τη Samsung και το Galaxy View, ένα τεραστίων διαστάσεων tablet με 18,4 ίντσες οθόνη!
Η ίδια η εταιρία είχε προετοιμάσει το έδαφος για τον ερχομό του τον Σεπτέμβρη στην έκθεση IFA 2015 και σήμερα βλέπουμε τις πρώτες φωτογραφίες-renders από τη συσκευή. Το SamMobile, ως συνήθως, τις ανέβασε και από αυτά που μπορούμε να διακρίνουμε, το Galaxy View θα κυκλοφορήσει με όμορφο design. Βλέπουμε μία λεπτή συσκευή με μικρά bezels και χωρίς home button. Πιθανόν να είναι κατασκευασμένο από polycarbonate με μεταλλικό φινίρισμα. Στις φωτογραφίες φαίνεται, επίσης, μία λαβή που υπάρχει για να το πιάνει ο χρήστης όταν θέλει να το κουβαλάει.
Από όσα έχουν διαρρεύσει, το περιμένουμε με ανάλυση οθόνης FullHD, επεξεργαστή κάποιον της σειράς Exynos, 2GB RAM και 32GB εσωτερικού χώρου. Η εμπρόσθια κάμερα του θα είναι 2MP ενώ η Samsung δεν θα τοποθετήσει κάμερα στο πίσω μέρος, κάτι που ακούγεται λογικό αν σκεφτούμε το μέγεθος της συσκευής. Θα κυκλοφορήσει με Android 5.1 Lollipop και το φορτίο της μπαταρίας του θα αγγίζει τα 5700mAh. Τέλος, οι διαστάσεις του είναι 451.8×275.8×11.9 χιλιοστά.
Δεν ξέρουμε πότε θα ανακοινωθεί ούτε το κόστος του αλλά σίγουρα δεν το περιμένουμε να είναι οικονομικό.

samsung-galaxy-view-06-570 samsung-galaxy-view-01-570 samsung-galaxy-view-02-570 samsung-galaxy-view-03-570 samsung-galaxy-view-04-570 samsung-galaxy-view-05-570

More Stories
[Φήμη] Το Samsung Galaxy Note 7 θα υποστηρίζει σάρωση ίριδας