Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Τι έκανες εκεί ρε XBOX αλλά... | Game Recap #167»
the witcher 3
the witcher 3

Ξανά από την αρχή για το spin-off του The Witcher «Project Sirius»

Και ξανά μανά...

Το «Project Sirius», ένα spin-off του The Witcher που ανακοινώθηκε από την CD Projekt Red πέρυσι, ακούγεται ότι ξεκινά ξανά από την αρχή.

Πριν λίγα εικοσιτετράωρα η εταιρεία ανακοίνωσε την πρόθεσή της να διαγράψει την πρόοδο που είχε σημειωθεί από το στούντιο ανάπτυξης και δήλωσε ότι εργάζεται τώρα για να διασφαλίσει ότι το Project Sirius «ευθυγραμμίζεται καλύτερα με τη στρατηγική του Ομίλου CD Projekt».

Σε μία αναφορά προς τους επενδυτές, η CD Projekt δήλωσε ότι η απόφασή της οφείλεται στην επανεκτίμηση «του εύρους και των εμπορικών δυνατοτήτων της αρχικής ιδέας του Project Sirius»

Όπως και να έχει πάντως λίγα είναι γνωστά για το Project Sirius έως σήμερα εκτός του ότι αποτελεί έναν spin-off τίτλο από το franchise The Witcher της CD Projekt και που σχεδιάστηκε να κυκλοφορήσει μαζί με πληθώρα ακόμα νέων τίτλων Witcher από την ίδια την CD Projekt.

Το Project Sirius ανακοινώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο ως μέρος του οδικού χάρτη της CD Projekt, ο οποίος περιελάμβανε μια νέα τριλογία τίτλων μεγάλου προϋπολογισμού The Witcher και ένα ριμέικ του Witcher 1.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!