Την επιστροφή του Shawn Layden στο Playstation ζητούν οι φαν

Το twitter έχει πάρει φωτιά

Τον Σεπτέμβριο του 2019, η Sony Playstaion έληξε το συμβόλαιο με τον διευθυντή των Worldwide Studios, Shawn Layden και ως προς μεγάλη έκπληξη όλων, η Sony δεν βγήκε εκτός ρυθμού, και συνέχισε την πολύ καλή πορεία των PS4 αλλά και το επιτυχημένο λανσάρισμα του PS5 με πολύ μεγάλη επιτυχία. Όμως κάποιες διαφοροποιήσεις στην δυναμική της ηγεσίας της Sony, κάνουν ορισμένους φαν να δυσανασχετούν για το μέλλον της εταιρείας.

Έτσι, εκμεταλλευόμενοι την τεράστια δύναμη του ίντερνετ και συγκεκριμένα του twitter, οι φανς ζητάνε την επαναπρόσληψη του γελαστού Layden στην καρέκλα του διευθυντή των Wordwide Studios, σε μία κίνηση που εμπνέει νοσταλγία.

 

Για εμάς τους gamers, το να ξέρουμε πως ένας “χαρτογιακάς” μίας τεράστιας βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών, ασχολείται και ο ίδιος με τα games όχι μόνο στο να διευθύνει μια εταιρεία ανάλογου ενδιαφέροντος αλλά και στο να παίζει και ο ίδιος, τότε αυτομάτος περνάει στην εντύπωση του κοινού πως “εϊ, αυτός είναι ένας από εμάς”, και έτσι γίνεται αυτομάτος πιο συμπαθής.

Μάλιστα ένας χρήστης του twitter το επισήμανε συγκρίνοντας τον Shawn Layden με τον νυν διευθυντή του Playstaion Jim Ryan.


Το πιο ενδιαφέρον σημείο όμως, είναι πως όλη αυτή η ξαφνική αντίδραση αλλά και έκκληση για τον Shawn Layden να επιστρέψει στην Sony Playstaion μέσω του twitter, βρίσκει και τον ίδιο ιδιαίτερα χαρούμενο (ίσως και σύμφωνο), μιας και τα likes του σε όσα tweet ανεβαίνουν, μοιράζονται απλόχερα.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Nέο διαφημιστικό trailer για το Far Cry Primal