Τι συμβαίνει με το επόμενο κεφάλαιο Splinter Cell;

Η Ubisoft δεν το έχει ξεχάσει!!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία μιλάει για την επιστροφή των Splinter Cell. Μιλώντας στο κινέζικο site Gamersky, ο διευθύνων σύμβουλος της Ubisoft Yves Guillemot, εξήγησε ότι η εταιρεία εργάζεται πάνω σε ένα project για πολλές συσκευές που οι παίκτες θέλουν πολύ να δουν. Επιπροσθέτως, ο Guillemot δήλωσε ότι παρόλο που δεν μπορεί να πει το πότε τα Splinter Cell θα κάνουν την επιστροφή τους διότι χρειάζεται ακόμη χρόνο, η Ubisoft αναζητά τη κατάλληλη στιγμή για ”μία μεγάλη επιστροφή της σειράς” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πολλοί αναλυτές μιλούσαν για επιστροφή της σειράς μέσα στο 2019, όμως προέβλεψαν λάθος. Έχουν περάσει σχεδόν έξι χρόνια από το τελευταίο παιχνίδι Splinter Cell, λίγοι είναι αυτοί που αμφισβητούσαν την επιστροφή του παιχνιδιού για τις κονσόλες και τα PC. Ωστόσο, ένα παλιότερο Splinter Cell θα κάνει την εμφάνισή του στη βιβλιοθήκη του Xbox ως backwards combatible, αλλά και ένα νέο παιχνίδι για το VR που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι παίκτες μπορούν επιπλέον να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητες του Sam Fisher, στο παιχνίδι για τα κινητά Elite Squad που ανακοίνωσε η Ubisoft στην E3 2019. Το παιχνίδι δεν είναι μια περιπέτεια Splinter Cell καθώς ασχολείται με πολλούς διαφορετικούς ήρωες και κακούς από το franchise. Δυστυχώς δεν είναι κάτι που οι θαυμαστές του παιχνιδιού περίμεναν αλλά θα μπορούσε να προσφέρει κάποιου είδους ψυχαγωγία μέχρι την επόμενη μεγάλη είσοδο της σειράς ξανά στο χώρο του gaming.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Οι πρώτες πληροφορίες του Xbox One S All-Digital