Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τι είναι αυτές οι «πρωτότυπες κονσόλες» που έστειλε η Sony στην Αμερική

Να και κάτι που δεν βλέπουμε συχνά να γίνεται. Έχει κυκλοφορήσει τελευταία στο ίντερνετ και μάλιστα από κάποιους που παρακολουθούν τις εξαγωγές της Sony Interactive Entertainment πως αποκάλυψαν ένα έντυπο αποστολής πρωτότυπων κονσολών βιντεοπαιχνιδιών βάρους μάλιστα επτακοσίων κιλών, τα οποία αποστέλλονται από τα κεντρικά γραφεία της Sony στο Λονδίνο στη πόλη Νόρφολκ της πολιτείας της Βιρτζίνια στις Η.Π.Α.

Το δέμα, που αποτελείται από τέσσερα κιβώτια, εστάλη στις 16 Νοεμβρίου 2021, δηλαδή στα τέλη του περασμένου έτους και ο λόγος που στάλθηκε παραμένει έως σήμερα ένα μυστήριο. Διαβάζουμε επίσης πως τα κεντρικά γραφεία του PlayStation στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται στο San Mateo, αν και έχει θυγατρικές της Sony Electronics στην ανατολική ακτή και η πόλη του Νόρφολκ λειτουργεί ίσως ως διαμεσολαβητής του ταξιδιού τους.

Τι θα μπορούσε να είναι αυτό αυτό το «δέμα» λοιπόν; Σε τέτοιες σπάνιες περιπτώσεις κρατάω πάντα επιφυλάξεις για το μεγάλο ενδεχόμενο να υπάρχει απλά τίποτα ενώ κάλλιστα αν έπρεπε να υποθέσω κάτι θα μπορούσα να υποθέσω ότι τα κιβώτια σχετίζονται με το PSVR2, κάτι που και λογικό δεδομένου της χρονικής περιόδου. Παρόλα αυτά ξέρετε πως είναι το ίντερνετ που πολλές φορές η τρίχα γίνεται τριχιά χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

[πηγή seair.co.in]