Δείτε εδώ το νέο επεισόδιο Game Recap: «Δύο χρόνια PS5 και Xbox Series X με τα ΩΡΑΙΑ και τα ΑΣΧΗΜΑ»

Τι απαντά το Santa Monica Studio για τα σχέδια του μετά το God of War Ragnarök

Δια στόματος Cory Barlog και Eric Williams

Το Santa Monica Studio της Sony μόλις κυκλοφόρησε το God of War Ragnarök αλλά φαίνεται ότι κοιτάζει ήδη προς το μέλλον. Σε μια νέα συνέντευξη στους Los Angeles Times, ο διευθυντής ανάπτυξης του στούντιο και γνωστός για τη σειρά God of War, Cory Barlog μας προϊδέασε ότι η ομάδα είναι «απασχολημένη σε πολλά διαφορετικά πράγματα». Δυστυχώς, ο Barlog δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τα πράγματα, ούτε ανέφερε συγκεκριμένα πάνω σε τι θα εργαστεί  το στούντιο στη συνέχεια. Ο σκηνοθέτης του God of War Ragnarok, Eric Williams, ακολούθησε το σχόλιο του Barlog λέγοντας ότι οι περαιτέρω περιπέτειες του Kratos θα μπορούσαν να παραμείνουν στο επίκεντρο της ομάδας.

Αυτό θα πρέπει είναι καλά νέα για τους θαυμαστές του God of War! Η σειρά είναι τεράστια επιτυχία για τη Sony και είναι σαφές ότι η συνεχής αυτή επιτυχία της είναι σημαντική για την εταιρεία. Φυσικά, πιθανότατα θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να δούμε οποιοδήποτε είδος ανακοίνωσης για ένα άλλο παιχνίδι God of War. Τέσσερα χρόνια χώρισαν την κυκλοφορία του God of War του 2018 και του God of War Ragnarok. Η ποιότητα είναι πολύ πιο σημαντική για τους θαυμαστές από μια άλλη κυκλοφορία παιχνιδιού και το Santa Monica Studio ήταν πάντα προσεκτικό να περιμένει να κυκλοφορήσει ένα νέο παιχνίδι μόνο όταν είναι έτοιμο.

Είτε πρόκειται για ένα νέο παιχνίδι God of War είτε για κάτι άλλο εξ ολοκλήρου στο PlayStation 5, οι θαυμαστές του Santa Monica Studio θα πρέπει να είναι πολύ ενθουσιασμένοι με το τι θα κάνει η ομάδα στη συνέχεια!

Τι θα θέλατε να δείτε από το Santa Monica Studio; Είστε ευχαριστημένοι με την ομάδα που συνεχίζει να επικεντρώνεται στο God of War;

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!