Η THQ Nordic πιθανώς αισθάνθηκε ότι διαδραματίζει το ρόλο μιας δευτερεύουσας ομάδας στη βιομηχανία, απελευθερώνοντας πολλά παιχνίδια και συσσωρεύοντας αργά ολοένα και περισσότερα IPs. Η εταιρεία έκανε ένα μεγάλο βήμα λοιπόν, και προχώρησε στην εξαγορά της Koch Media, έναντι 121 εκατομμυρίων ευρώ.
Η συγκεκριμένη, είναι ένα Γερμανικό μέσο ενημέρωσης που εμπορεύεται και δημιουργεί video games. Η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης την απόκτηση της Deep Silver, όλων των studio και των παιχνιδιών της. Αυτό σημαίνει πως η THQ Nordic πλέον έχει στην ιδιοκτησία της, μεταξύ άλλων, τα Saints Row, Metro και Dead Island.
Σημειώθηκε ότι δεν σχεδιάζεται να γίνει κάποιος ανασχηματισμός με σκοπό την ελάφρυνση του προσωπικού της Koch Media, που απαριθμεί περισσότερους από 1100 εργαζομένους στο διεθνές δίκτυο γραφείων της. Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη η εργασία πάνω στα νέα παιχνίδια της Volition και της Dambuster, καθώς και στο Metro: Exodus. Όλα δείχνουν ότι η THQ Nordic έχει βάλει τα γρανάζια της να δουλεύουν σκληρά και παίρνει αποφάσεις που ίσως στο μέλλον την καταξιώσουν περισσότερο.
Ποια η γνώμη σας για τη συγκεκριμένη εταιρεία; Έχετε ευχαριστηθεί κάποιο από τα παιχνίδια της; Πείτε μας στα σχόλια.
Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!
- Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
- Ακολουθήστε μας επίσης στα Instagram | Twitter
- Κάντε μία εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube






