Θολό το τοπίο για μια ενδεχόμενη κυκλοφορία του Warcraft IV

Μέχρι σήμερα, αλλά και γενικότερα το τελευταίο διάστημα, πολλοί gamers δηλώνουν εκνευρισμένοι από την απουσία της ανακοίνωσης για το Diablo 4, αλλά μερικοί δηλώνουν αισιόδοξοι για ένα τέταρτο entry στη λατρεμένη RTS σειρά. Μιλάμε βέβαια για το Warcraft IV, ένα sequel του Warcraft III: Reign of Chaos, το οποίο κυκλοφόρησε μέχρι το 2002. Δυστυχώς, δεν φαίνεται ακόμα να υπάρχει ένα άλλο lore παιχνίδι του Warcraft από την Blizzard, σύμφωνα με τον Pete Stilwell, senior producer της εταιρείας.

Παρόλο που η Blizzard “δεν αποκλείει τίποτα ακόμη”, η εταιρεία είναι προσηλωμένη αλλού αυτή τη στιγμή και πιο συγκεκριμένα, στην υποστήριξη του World of Warcraft: Battle For Azeroth, καθώς και στην ανάπτυξη του Warcraft III: Reforged, ενός remaster του προαναφερθέντος RTS για to PC. Δείτε τα λόγια του Stilwell παρακάτω:

“Δεν αφήνω τίποτα εκτός, αλλά προς το παρών δεν έχουμε κάποιο πλάνο γύρω από αυτό (Warcraft IV). Η σωστή ανάπτυξη του Reforged νομίζω πως είναι η πρώτη και κύρια προτεραιότητά μας.”

Ενώ η δήλωση του Pete Stilwell δεν αποτελεί έκπληξη, το Warcraft έχει αποκτήσει ένα συγκεκριμένο ενδιαφέρον την τελευταία δεκαετία. Από την μέρες που το World of Warcraft καθήλωνε εκατομμύρια παίκτες κατά την κυκλοφορία του το 2004, η Blizzard εστίαζε αποκλειστικά σε ένα μόνο πράγμα: στο MMO RPG.

Δυστυχώς, αυτό το στυλ παιχνιδιού απέχει πολύ από τις ρίζες της RTS σειράς, οπότε οι παίκτες των original παιχνιδιών δεν έχουν πολλά να περιμένουν. Το Warcraft III: Reforged αποδίδει στην Blizzard τον τίτλο της ενδιαφερόμενης για το κοινό εταιρείας, καθώς αναγνωρίζει την σημασία του community της για ακόμη μια φορά.

Ενώ δεν υπάρχουν σχέδια για το Warcraft IV αυτή τη στιγμή, οι fans της σειράς έχουν ακόμα πολλά να περιμένουν στο επόμενο έτος. Το World of Warcraft: Battle For Azeroth θα πάρει το πρώτο μεγάλο update (Tides of Vengeance) στις 11 Δεκεμβρίου, οι World of Warcraft Classic servers έρχονται το καλοκαίρι του 2019 και, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Warcraft III: Reforged έρχεται επίσης το επόμενο έτος.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

More Stories
Ο Director του Witcher 3 έγινε Director του Cyberpunk 2077