Θήκη του Mate 30 Pro επιβεβαιώνει στρογγυλό design για τις κάμερες

Το Huawei Mate 30 και το Mate 30 Pro αναμένονται να ανακοινωθούν σε λίγο καιρό. Όπως είναι λογικό οι φήμες κάνουν… “πάρτυ” αφού πρόκειται για δύο πολυαναμενόμενες συσκευές με κορυφαίες κάμερες.

Η πιο πρόσφατη φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram από τον γνωστό leakster Ice Universe, δείχνει στρογγυλό module στο πίσω μέρος. Επίσης παρατηρούμε κόψιμο στο κάτω μέρος για τη θύρα φόρτισης USB-C ενώ στο επάνω μέρος υπάρχουν δύο μικρές τρύπες για το ΙR blaster και το noise-canceling μικροφώνου. Από τη στιγμή που η Huawei έχει σταματήσει να βγάζει Mates με υποδοχή ακουστικών, είναι ασφαλές να πούμε ότι καμία από αυτές τις τρύπες δεν είναι για το jack.

Μία ακόμα λεπτομέρεια την οποία αξίζει να σημειώσουμε, είναι οι υποδοχές που έχει η θήκη για τα κουμπιά στη δεξιά πλευρά. Εκεί που συνήθως είναι η αυξομείωση της έντασης και το power button, τώρα υπάρχει τουλάχιστον άλλο ένα κουμπί το οποίο μπορεί να είναι κάποιος ψηφιακός βοηθός ή κάποιο κουμπί για την κάμερα.

Εμείς αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για τις δύο νέες κορυφαίες συσκευές της Huawei που πρόκειται να σκορπίσουν τον ανταγωνισμό στον τομέα της φωτογραφίας.

 

 

View this post on Instagram

 

Mate 30 Pro

A post shared by Ice universe (@ice.universe) on

 

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

 

Πηγή

More Stories
Διαθέσιμο αύριο 27/8 το The Crown of the Old Iron King