Το The Division 2 θα κυκλοφορήσει μόνο στο Epic Games Store

Φαίνεται πως και η Ubisoft ακολουθεί τη νέα μόδα του PC Gaming χώρου, καθώς μετά την αποκλεστική διάθεση του The Walking Dead: Final Season στο Epic Games Store, μάθαμε πως το The Division 2 θα κυκλοφορήσει επίσης αποκλειστικά στο Epic Games Store, πέρα από την Uplay υπηρεσία της ίδιας της Ubisoft.

Ενώ ο τίτλος ήταν διαθέσιμος στο Steam και υπήρχε σελίδα για το προϊόν, η Γαλλική εταιρία έχει υπογράψει νέα συμφωνία με την Epic Games και για την ώρα, ο ΜΜΟ τίτλος δεν θα κυκλοφορήσει μέσω της πιο γνωστής ψηφιακής πλατφόρμας του χώρου. Όπως είπε και ο Chris Early της Ubisoft:

Εμπιστευόμαστε την Epic να παρέχει μια ομαλή εμπειρία για τους παίκτες μας, από την προ-παραγγελία του προϊόντος, στην Beta και στην τελική κυκλοφορία. Η Epic συνεχίζει να αναστατώνει τον χώρο, με το νέο μοντέλο ψηφιακής διανομής τίτλων από τρίτες εταιρίες, να είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα.

Μένει να δούμε αν είναι κάποια προσωρινή ή μόνιμη περίπτωση, κι αν εφαρμοσθεί σε ακόμη περισσότερους τίτλους. Τις απαιτήσεις συστήματος μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
WWDC 2019: Όλες οι ανακοινώσεις της Apple